Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodnicy z jakiego powodu był wasz rozwód?

Polecane posty

Gość gość

z jakiego powodu rozwiedliście się wy lub rozwodnicy, jakich znacie?

Gość gość
zona wyjechala do Uk do pracy -poznala Mustafe i z nim sobie zyje .

Gość gość
Do męża przyczepiła się dziewczyna ,koleżanka z pracy,wyprowadził się,zażądał rozwodu i pozamiatane:-(

Gość gość
Mąż pisał smsy z inną więc uważałam że już mnie nie kocha. On błagal żebym tego nie robiła ale ja już mu nie wierzyłam. Wzięłam rozwód bo nie chciałam żyć w niepewności. Dziś jestem szczęśliwa z innym ale bez ślubu bo to już jest mi nie potrzebne

Gość gość
żona zajęła się karierą i nie chciała potomstwa. facet chciał mieć dzieci. Ich drogi rozeszły się

Gość gość
Nie ważny powód,ważne,że dawno już po,bo gdyby to dalej trwało to chyba bym sobie samobója strzelił żyjąc z tym burakiem pod jednym dachem :-D

Gość gość
... bo to zła kobieta była

Gość gość
To czy się chce dzieci trzeba ustalić przed ślubem,za wyjątkiem wpadek .Wiem,że felerne potomstwo,np.z porażeniem mózgowym,zespołem Downa,wadami wrodzonymi rozwala małżeństwa i te biedne kobiety same się męczą.Mam taką sąsiadkę z dzieckiem niepełnosprawnym i niestety część kobiet,które spotyka na rehabilitacji mogą liczyć tylko na siebie,bo mąż się wystraszył i zwiał.To często są dziewczyny bardzo młode,bezradne i nieszczęśliwe.

Gość jaśminowa841
Chcę się podzielić wspaniałym odkryciem które zmieniło moje życie i mnie samą na lepsze, nie uwierzycie ale chodzi o czytanie biblii, czytajcie biblię ludzie, to wszystko co tak jest jest prawdą, nie dacie umrzeć z głodu swojej duszy, karmcie ją Słowem Boga, może przeżyliście bez tego całe życie u uważacie że świetni sobie radzicie ale powiem Ci 1: nie będziesz mógł ani chciał tego kończyć, to się stanie Twoim regularnym, przynoszącym Ci spokój, równowagę i radość nawykiem, daj sobie szansę, obiecuję że się nie zawiedziesz

Gość gość
Wszędzie chcecie nawracać.Przeczytałam biblię,żywoty świętych i różne inne.Fajna lektura,nie powiem,ale nie zmieniło to niczego w moim życiu na lepsze:-P