Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie wreszcie

Polecane posty

Gość gość

malować się w drogeriach (czyt. m.in. Rossmann) kosmetykami które nie sa testerami!!!!!! nie brzydzicie się później malowac usta czymś co już było na rękach lub USTACH dziesiątek klientek??? dzisiaj chciałam kupić szminkę ale obejrzałam chyba z 20- wszystkie były już używane i mimo to zostaly wystawione na sprzedaż, na pewno ktos je kupi ! !! Dramat!!!

Gość gość
Dlatego już nie kupuję kosmetyków w Rossmanach i podobnych. Wolę zapłacić więcej np. w Sephorze, ale mieć kosmetyk pełnowartościowy i nietknięty, a nie złapać jakiegoś syfa po kimś.

Gość gość
Ja tez tego nie cierpię, trzeba być ostatnim brakiem. Szkoda, że sklepy nie pilnują i nie każą płacić za taki występek, najadlaby się jedna z drugą wstydu to może by się zastanowiła. To samo tyczy babsztyli w marketach, które paluchami próbują masło :o

Gość gość
serio niektóre próbują masło??? Ohyda...

Kosmetyki kupuję w Avon 🌼 lub Oriflame 👄 bo mam pewność, że są szczelnie zamknięte i nie zostały użyte w celu testera ❤️

Gość gość
Nie przepadam za tymi firmami, może jeszcze kredka do oczu ok ale kremu bym w życiu nie stosowala

Gość gość
Dokładnie, nie wstyd wam?

Gość gość
Ja próbuję pomadki w Rossmannie,ale nie na ustach,tylko na dłoni.

Gość gość
Ale nie każdy ma ochotę malować póxniej usta tą pomadką po twoim testowaniu dłonią.

Gość gość
Ja próbuję pomadki w Rossmannie,ale nie na ustach,tylko na dłoni x żenada a ja mam potem bakterie z twoich rąk przenieść na swoje usta?

Gość gość
Ja próbuję pomadki w Rossmannie,ale nie na ustach,tylko na dłoni x ale wiocha

Gość gość
Bakterie żyją się przez około 20 minut,więc bez obawy.

Gość gość
Jesteście obrzydliwe. Powinien wam sklep za to dać od razu karę finansową.

Gość gość
Ja próbuję pomadki w Rossmannie,ale nie na ustach,tylko na dłoni x a chciałabyś kupić taką pomadkę, którą wcześniej kilka osób przejechało po swojej dłoni?

Gość gość
Płaci się za nowy towar a nie kuzwa używany przez kogoś, choćby na dłoni. Od tego jest tester a nie nowy kosmetyk.. Dziwię się tym sklepom

Gość gość
pewnie ten temat napisała nieszczęśliwa sprzedawczyni tego sklepu która nie stać z wypłaty na kosmetyki i zazdrości.

Gość gość
Nie, to ja założyłam ten temat. Chciałam kupić pomadkę ale WSZYSTKIE były już używane. Zdenerwowałyście mnie po prostu (wy, które tak robicie). Wiele osób na to też nie zwraca uwagi i smaruje potem usta takim brudem.

Gość gość
Albo poodkręcane tusze do rzęs. Przecież po otwarciu tusz się nadaje przez ok. 3 miesiące, a nie wiadomo ile czasu tam leży taki otwarty! Powinno się do was wzywać policję amatorki testowania nowych kosmetyków.

Gość gość
Jakiej zazdrosci? Jakaś dziewucha sobie usta nową szminka wymaluje, a jak ma opryszczke? Albo inne syfy. Ktoś kupuje te szminke i nawet zerkajac moze wydawać się nieuzywana. Od tego są testery. Jak otwierasz coś w sklepie to masz to kupić. W innym wypadku to zwykłe prostactwo. Jak któraś za free chce sobie makijaż zrobić to niech używa TESTERÓW.

Gość gość
Zastanówcie się trochę co robicie bo po prostu szkodzicie i tyle. SZKODZICIE.

Gość gość
A jak nie ma testerów? Moja ciotka jeździ do Niemiec i tam można normalnie w sklepie wziąć sobie testery pomadek czy perfum do domu! Drogie perfumy,przywiozła 7 testerów i nie dała ani jednej fiolki :/

Gość gość
Jak nie ma to nie testujesz. Kobieto. No zadajesz banalne pytanie, chyba znasz odpowiedź.

Gość gość
Jak nie ma testera to idę i się pytam. Nie biorę i nie używam czegoś co testerem nie jest.

Gość gość
Ale macie problemy:-D

Gość gość
baby to wogóle nie potrafią się zachować w sklepie. przykład z zeszłego roku z karpiem w sklepie lidl. jak szarpaly się starsze babcię i młode.

Gość gość
W pl też mozna zdobyć testery perfum za free tylko trzeba mieć chody, albo pracować w perfumerii

Gość gość
Weźcie się baby wreszcie do roboty a nie tylko patrzycie na mężów żeby was utrzymywali a wy nawet na ta szminke nie macie i musicie w sklepach się malować. MIEJCIE TROCHĘ GODNOŚCI!

Gość gość
Te co pracują w perfumeriach to wiadomo że testery sobie biorą.

Gość gość
Ale my tak wcale nie robimy, więc nie wiem dlaczego piszesz "wy". Poza tym nie zawsze są testery.