Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkks

ANTYPLAGIAT, PRACA LICENCJACKA , POMOCY!

Polecane posty

Gość kkks

Witam, Czy jest tu jakaś osoba, której praca dyplomowa nie przeszła przez antyplagiat? Mi przekroczył współczynnik podobieństwa 2, wyniósł 15%, a powinien wynieść nie więcej niż 10%. Cały czas poprawiam i poprawiam, zmieniam szyk zdania itd. niektórych fraz nie da się zmienić, bo jest to wymienianie rodzajów np. kredytów : np. obrotowy, płatniczy, w rachunku bieżącym. Czy w takich sytuacjach wystarczy przestawienie kolejności słów? Czy to i tak złapie to że te słowa są koło siebie? ten antyplagiat jest powalony ;/ łapie już ciąg 5 słów, które są koło siebie, w jakiejkolwiek innej pracy itp...

Gość gość
Zmiana szyku zdania nic ci nie da, musisz wykasować i napisać swoimi słowami, to może coś da.

Gość kks
to nie dobrze, nie da się napisać o kredytach itp. swoimi słowami w pełni. Czemu sądzisz że zmiana szyku zdania nic nie da? Miałeś/aś do czynienia z taką sytuacją że po zmianie szyku zdania w miejscach w których wykryto ten niby "plagiat" praca po raz kolejny przez antyplagiat nie przeszła?

Gość kks
Robiłam przypisy, niestety nikt nie zwraca na to uwagi.. Tekst przy przyspisie i tak jest zaznaczony do poprawy..

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Mnie promotor w ostatniej chwili nie zaakceptował całego jednego rozdziału więc poprosiłam o napisanie go firmę http://www.pisanie-pomoc.pl/ Gotowy dostałam po 3 dniach plus gratisowo raport antyplagiatowy. Obroniłam się na piątkę, polecam ;)

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Mam do zaoferowania program sprawdzający www.antyplagiat.net Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego http://www.youtube.com/watch?v=TWxQZrZMU2U Sam skorzystałem i polecam w 100%!

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość