Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muzyk 21 lata

Ojciec mojego kumpla z zespolu

Polecane posty

Jak pojechalismy do birmingham do sklepu muzycznego, to gdy stalismy na parkingu, krecilem sobie szluga z tylu na tylach i spytal mnie what r u doing. Ja zazartowalem: im masturbating a on: im glad u are, a ja po chwili im joking. To ma byc wygrana zycia? Wyroochac 16 latke do ktorej startowal kazdy z mojej kapeli i kazdego zlala a na mnie sie spojrzala i promieniejaco sie usmiechnela, bo sie na nia gapilem? Lub wyroochac matke kumpla ktora mi mowi prosto w twarz: i love to shag? Opuscic moich przyjaciol z ktorymi idziemy przez zycie by bylo lepiej, a ja nagle zamoczylem i praca a moj talent pojdzie na marne? Nie po to przechodzilem przez meki, zeby teraz doopczyc co popadnie. Ludzie w uk, moi znajomi, kochaja mnie za moj charakter. Nikogo nigdy zle nie potraktowalem. Nikt sie nigdy przeze mnie zle nie czul. Nikogo nigdy nie urazilem (intencjonalnie). Jaram codziennie ziolo od 8 miesiecy z czlowiekiem ktory ma 600 gier na ps2. Rozwijam sie na perkusji, gram w zespole. Nagle mam to wszystko zniszczyc, moczac kootasa w jakiejs szmacie?

Gość gość
Najbezpieczniej z własną grabą, tylko nie zapomnij jej przedtem umyć.

Gość gość
Who the f**k did you f**k ?

Gość gość
Im not slut like your friend , so you can dream only.

Gość gość
Do yourself and good dreams , wet dreams, waves

Gość gość
Jesteście cwelami i frajerani wszyscy tutaj!