Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnkaFatalka

FAJNA STRONKA DO ZARABIANIA

Polecane posty

Zapraszam do rejestracji https://www.qassa.pl/2245735 Stronka jest wiarygodna, wypłacalna a to najważniejsze. Zarabiamy poprzez ankiety, są one krótkie po 5min około, dodatkowo zarabiamy za czytanie wiadomości email, wystarczy tylko otworzyć email, nawet nie trzeba go czytać. Na start dostajemy 5zł, w szybkim czasie idzie uzbierać całkiem przyzwoitą kwotę. Jesli ktoś siedzi dużo przy kompie to polecam :)

Gość gość
sranie w banie ,pote mi bedziecie wydzwaniać ,reklamy wysylać:-P

Gość gość
wirus to prawik z innego konta

Hmm nie bardzo ufam takim stronom i coś mi się nie wydaję że by płacić za ankiety maile jakieś to dziwne

BLE BLE* dziś Hmm nie bardzo ufam takim stronom i coś mi się nie wydaję że by płacić za ankiety maile jakieś to dziwne Masz rację, ja też nie ufam, znam tylko 2 takie strony, ta wyżej i jeszcze myiyo :)Nie musicie podawać danych sowich żadnych, tylko przy wypłacie nr konta aby przelali pieniążki.

Przez 2 dni 9.50 zł za nic - otwierałam tylko meile , w dodatku nie trzeba nawet wchodzić na swój email, są one dostępne w profilu na stronie :) Minimalna kwota do wypłaty to 50zł, polecam ponownie :)

Gość gość
a jak niemam ko,ta w banku?:-(

To nie wiem :( Ja jestem tylko zwykłym użytkownikiem tak jak Ty, nie jestem powiązana z tą stroną w żaden sposób. Znalazłam ją więc się dziele z innymi, może komuś się przyda pare groszy :)

Gość gość
kuzwa hyba se zaloze konto,adopiero zlikwidowalem bo 7 zl braly ciule co miesiac a wplywu niebylo;-)