Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem! SEKS

Polecane posty

Gość gość

Z poprzednia kobieta Nie mieliśmy,żadnych ograniczeń w seksie oprócz analu i finiszu ma twarzy. Oral lodzik do końca, spust na cycusie mmm ją oczywiście nie byłem dłużny także seks był super. Rozstalismy się. Mam teraz Nowa partnerkę. Piękna inteligentna super ciało.Uwielbia minetki, masaze!Ale nawet z lodzikiem ma problem ;/ od razu mówię 100pr higieny z mojej strony. Nie chce jej zmuszać czy coś,pytam jak się odzwyczaic od tego co było a raczej już nie będzie

Gość gość
Trochę przykre,może z czasem się przekona choć do lodzika

Gość gość
Jak dlugo jestescie razem? Moze ona jeszcze nie do konca ci ufa,nie jest tak zaangazowana itp. Dla wiekszosci kobiet seks=sie zaangazowanie ,a zrobienie ludzika wtedy,gdy czuja sie cakowicie pewnie i bezpiecznie. Rozumiem,ze chcial bys miec,to co z tamta,ale to nie tamta i moze sie jej cos zmieni,a jak nie,lodzika nie bedzie

Gość gość
Wiem,ze charaktery są rozne,jesteśmy razem pół roku

Gość
może z nią porozmawiaj? dlaczego nie chce tego robić??? dla mnie to jednak trochę dziwne jak nieraz czytam że np. się brzydzi. Jak można brzydzić się faceta z którym idzie się do łóżka?:O zobacz ona uwielbia minetki, a ciebie się brzydzi(bo nie wiem dlaczego inaczej nie chce tego robić?). To trochę nie fair z jej strony...:)

Gość gość
Wiesz ją nie chce jej zmuszać czy cos, może z czasem zechce

Gość
ale jesteście ze sobą już pół roku...nie możecie o tym porozmawiać? oczywiście w odpowiednim momencie, jeśli tak boisz się ją urazić, choć dla mnie trochę przesadzasz, ale ok to dobrze o tobie świadczy.:)

Gość gość
Myślisz,że nie probuje?tylko tak delikatnie, pożyjemy zobaczymy

Gość gość
Większość kobiet ma opory,jak chcesz mieć super loda z lizaniem tyłka włącznie-spróbuj z facetem.

Gość gość
Sam próbuj z facetem geju