Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Errabona

Poznałam na forum fajnego faceta, ale niestety przyznał mi się że jest karłem

Polecane posty

Gość Errabona

Poznałam go na forum muzycznym. To na prawdę świetny chłopak. Zna się na muzyce, ma taki sam gust co mój i takie samy poglądy polityczne (oboje popieramy PiS). Wzięłam od niego numer GG i zaprosiłam na facebooku. Z wyglądu nawet nie jest brzydki, myślę że mogłabym z nim być... tylko... no właśnie :( Przyznał mi się że jest karłem i ma 169 cm wzrostu :( Ja jestem normalna jak na kobietę bo mam 170 cm, ale facet jednak powinien być dużo wyższy. Ale on jest karłem i to mnie odrzuca. Pisząc z nim i wiedząc że jest taki niski czuję się jakoś dziwnie i głupio :( A wy mieliście kiedykolwiek jakieś doświadczenie z facetami-karłami o wzroście niższym niż 170 cm? Ja przyznam się szczerze że nigdy nie spotkałem tak niskiego faceta. Wszyscy moi znajomi kumple mają powyżej 170 cm (najniższy ma dokładnie 170 cm i wygląda normalnie, tyle że jest po prostu niski). Co o tym myślicie ?

Gość gość
W dzisiejszych czasach karłem jest facet poniżej 170 cm wzrostu. Autorka ma rację. Może kiedyś karły byli niżsi, ale teraz to się zmieniło bo wzrost poszedł w górę i każde nowe pokolenie jest znacznie wyższe. Poniżej 170 cm to już niestety karłowatość u facetów.

Nie macie żadnej wiedzy z terminologii medycznej idioci. To się nazywa kurd**el, niedorostek. Karłowatość ma typowe znamiona biologiczne których wy nie potrafilibyście wymienić.

Gość gość
czy nie widzicie , ze to jest zwykłe prowo debila z kompleksami , a wy sie jaracie ? Po co mu odpowiadacie ? Taki temat nalezy włozyć do jednego wora z tymi typu `` czy 20 cm członek wystarczy `` albo `` Czy ładne kobiety pierdzą `` to jest ten sam poziom dzieci z piaskownicy , a wy się dajcie podejśc .

Gość gość
Kolejne prowo. Sam mam 169 i mojej dziewczynie to nie przeszkadza ( ma 165 cm). Tak w ogóle gdyby ktoś nie wiedział to messi, marq marquez i putin też mają poniżej 170.

Gość gość
Gość powyżej to prowokacja. Nie znam ŻADNEJ dziewczyny o wzroście powyżej 160 cm, która by spojrzała na karła poniżej 170 cm. Sam sobie to wymyśliłeś zakompleksiony zj***e!!

Gość gość
Stary idź do psychologa bo naprawdę masz problemy .

Gość gość
Poza tym mam kolegę który jest jeszcze niższy ode mnie i też ma dziewczynę na dodatek wyższą od niego.

Gość gość
Moja ma 164, ja 169 i szaleje za mną a taka laska że ho ho. Mogłaby mieć i dwumetrowca.

Gość gość
Moj ex mial 170 ja174 mnie nie przeszkadza, facetom bardzo. Wy macie kompleksy z tym związane :)

Gość gość
Grunt to pozytywne nastawienie więc gościu nie myśl o tym i zarywaj musisz być pewny siebie bo inaczej zawsze będziesz mentalnie krasnalem.

Gość gość
Hehe pewnie tak tam ludzie lubią umartwiać się nad sobą.

Gość Errabona
Mnie odstrasza ta liczba 169 cm :( Gdyby chociaż miał 170 cm to myślę że byśmy mogli się spotkać i fajnie by między nami mogło być. Ale on jest karłem, ma PONIŻEJ 170 cm, a bynajmniej normalne u młodego faceta to nie jest :( A na serio fajnie się z nim pisze, on podobnie jak ja nienawidzi Tuska i lubi każdą piosenkę którą ja uwielbiam! :) Tylko ta jego karłowatość... :(

Gość gość
Jeden cm to możesz zyskać wisząc na drążku po kilka minut dziennie.

Gość Errabona
Piszecie jakbym to ja była tym karłem i miała jakieś kompleksy. Nie, ja jestem kobietą, mam 25 lat i 170 cm wzrostu. Nigdy w życiu nie spotkałam młodego faceta poniżej 170 cm bo myślałam że w ogóle w Polsce takich facetów nie ma. Znam kilku poniżej 170 cm, ale to są dziadki po 60-tce, którzy jak byli młodzi to na pewno mieli 170 cm tylko że z wiekiem poszli w dół. A ten chłopak aż się boję pomyśleć ile będzie miał za 20 lat... pewnie nawet 160 cm nie będzie miał. Chyba go sobie odpuszczę na dobre... :(

Gość gość
Za 20 to już znajdzie sobie inną ty nie będziesz nadawać się już do użytku.

Gość Errabona
Nie sądzę. Karły nie mają kobiet, są sami przez całe życie. Kiedyś czytałam o jednym karle co miał wzrostu 167 cm i całe życie był sam, bo żadna go nie chciała przez wzrost. Ja też nie chcę karła, tylko normalnego faceta!

Gość gość
Pusta jesteś strasznie. Facet nie jest karlem. Widziałaś kiedys jakiegos? Ma niski wzrost ale co z tego? Przecież nie to jest najważniejsze w życiu. Moze sobie ubrac ubuty z wkładką i ma juz 1.72. I nie wiem w jakim świecie żyjesz bo ja niskich facetów widuję, z zonami dziewczynami, super laskami. Jego wzrost jest jego problemem (albo nie) nie twoim. Jak ci to tak przeszkadza to urwij kontakt. Fajny facet znajdzie sobie inna

Gość gość
Klasyfikacja wzrostu u facetów: Poniżej 170 cm - karzeł 170 - 175 cm - bardzo niski 175 - 180 cm - niski 180 - 185 cm - wysoki Powyżej 185 cm - bardzo wysoki

Gość gość
I co z tego nie podoba się to go zostaw. Znajdzie się chętna na niego

Gość Errabona
A zakład że żadna inna chętna się na niego nie znajdzie? Nie przy jego wzroście. Ja jestem jedyną z którą mógłby być, ale nie chcę go bo jest za niski.

Gość gość
To ja ci mówię że przy 173 facet mial170 i gowno mnie jego wzrost obchodził. Bo facet mily zabawny i dobry

Gość Errabona
Oj jakby ten co go poznałam miał 170 cm to problemu by nie było. 170 cm to normalny wzrost u mężczyzny, ale poniżej to już niestety karłowatość, a ja nie chcę karła tylko FACETA!

Gość kobieta36x
Coraz głupsze te tematy, widać, że wzrost nie idzie w parze z rozumem :) Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz.

Gość Rbuna
Ale wy jesteście... wyśmiewacie się z facetów tylko dlatego że są niscy i ich z błotem mieszacie. A wystarczy po prostu takiego zignorować i nic mu nie pisać! Wzrost poniżej 170 cm u faceta to choroba i należy jak już okazać współczucie, powiedzieć takiemu coś miłego, wesprzeć. Wiadomo że nikt wam do łóżka karłowi nie każe wskakiwać, ale tu nie o to chodzi. Na wzrost nie ma się wpływu i karły poniżej 170 cm mają prawo do życia. Jedynie kobiety nie mogą mieć i sexu uprawiać, ale z pewnością znajdą w sobie wiele innych walorów i będzie żyło się im dobrze. Znam jednego karła o wzroście poniżej 170 cm. Nigdy nie miał kobiety. Jest pogodny, nie załamuje się. Świetnie składa komputery, mi też składał - działa do dziś :D