Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dać na prezent bogatej przyjaciółce?

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka za 2 tygodnie bedzie miec imieniny, a ze mnie zaprosila to musze jej coś dac. Problem w tym, że ona jest dosc bogata, wiec to co dla mnie jest luksusem to dla niej standard. Oczywiscie nie mieszkam pod mostem ale np. moja przyjaciółka kupuje kosmetyki za kilka stów kiedy dla mnie krem za 30zł to wyskok na ktory sobie pozwalam raz na rok. Nie mam pomysłu co moge jej kupić bo nie stać mnie na zbyt drogi prezent. Dodam że przyjaciółka ma 28 lat.

Gość gość
a ile mozesz przeznaczyc kasy na ten prezent?

Gość gość
Maksymalnie 100 zł.

Gość gość
coś oryginalnego nie musi być drogie

Gość gość
Głupie podejście. Ktoś z kasą nie potrzebuje drogich prezentów, bo stać go samemu na drogie rzeczy. Liczy się sam gest.

Gość gość
jeśli naprawdę jest twoja przyjaciołką to i zna twoją sytuację materialną, więc zrozumie że nie sprawisz jej prezentu za kilkaset zł, a ucieszy się ze wszystkiego co jej podarujesz, bo najważniejsza dla niej będzie twoja obecność

Gość gość
100 zł to wcale nie tak mało, ja bym kupila coś neutralnego np, dobry alkohol ,w markecie na promocji w naprawdę ładnym zestawie możesz kupić dobrą flaszkę ze szklankami za 70- 80 zł i do tego czekoladki np. MERCI

Gość gość
Wiec co moglabym jej podarowac? Bardzo lubi cwiczyc, czesto chodzi na fitness. Moze cos zwiazanego ze sportem? Innych upodoban raczej nie ma.

Gość gość
jak kolezanka pije alko, to kupilabym jakis alkohol (martini, malibu albo wino) w zaleznosci co lubi, a do tego kwiatki.

Gość gość
ja tego nie rozumiem bogatemu to się kupuje drogi prezent a biedny to co byle czym się zadowoli? no ludzie :O

Gość gość
kup jej patelnie do plackow ziemniaczanych:-P