Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hosz

Jakie smoczki przypadły do gustu waszym nowirodkom, miesieczniakom??

Polecane posty

Gość Hosz

J.w. Mam avent - wypada wciaz i nuk - nie chce go w ogole. Mowa o miesięcznym synku!

Gość gość
Mój miał tommee tippee ortodontyczny, do samego końca. Zassal go bez problemu, karmilam też piersią.

Gość gość
Lovi też karmię piersią

Gość gość
U mnie najpierw był chyba tommee. Nie pamiętam, ale wiem, że syn nie chciał ssać. Lubił butelkę lovi, myślałam, że chodzi o rodzaj smoczka. Kupiłam lovi. Nie chciał ssać. Taki typ. Teraz ma 6 miesięcy i gryzie smoka, nie ssie:).

Gość gość
U nas I dziecko : Avent, II dziecko Aventu nie chciało, przypadło mu do gustu : Lovi.

Gość gość
Canpol i ciągnie bez problemu

Gość gość
Tylko i wylacznie nuk. Zaden inny jej nie pasowsl.

Gość Modyfikowana
Moj synek od urodzenia mial smoczek z aventu i teraz kupilam mu lovi, oba lubi pomimo tego, ze lovi jest krótszy niz avent:)

Gość gość
U mnie bylo to samo. Synek wypluwal smoczki a mial wzmozona potrzebe ssania. Wtgladalo na to, jakby sie nimi dlawil. W koncu kupilam mu najtajszy chyba canpol z zaokraglona koncowka: https://www.google.pl/search?q=smoczek+canpol&client=ms-unknown&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI_N7utc64yAIVKutyCh1OLAhK&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=smoczek+canpol+z+okragla&imgrc=lEOPTC3vUypkyM%3A Kolezanka z lozka obok (w szpitalu) miala to samo i ten smoczek i jej coreczki sie aprawdzil.

no proszę ;) a Ty tu ;) ;) dobrze dobrze U mnie Nuk. Tylko nuk. Mam - drogi ale nie chciała Lovi - nie chciała Canpol - absolutnie nie chciała Avent - też nie i to ten profilowany a nie ten uniwersalny. I silikonowy a nie kauczuk. ;) wiec widzisz, wiele prób przed tobą. nawet nie wiesz ile ja smoków wywaliłam na próżno zanim trafiłam na nuka. i to też dopiero po którejś tam próbie zassała, ale tak, ze miałam spokój. serio.

Gość gość
U dwójki moich - mam Próbowałam avent i tomee tippeeeale "mam" wygrał

Gość gość
Lovi i TT . Canpol jej nie pasowal

Gość gość
Na początku difrax, potem avent

Gość gość
Aaa i jeszcze chicco taki imitujacy pierś

Gość gość
Moj akurat zassal nuka. Ale powiem ci dziewczyno. Nie chce? Nie dawaj bo będziesz żałować tak jak ja teraz. 2,5 roku i nie da sie zabrać. Przemeczysz sie troche bez smoka i potem nie bedziesz musiala oduczac.

Gość gość
Myślę, że jeśli nie płacze i nie wisi nazbyt długo na cycku, smoczek jest niepotrzebny, mój mały też bezsmoczkowy ;) ma 9 mies i do dziś nie wie, do czego smoczek służy ;)