Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie zabic

Polecane posty

Gość gość
Chciałabym Ci pomóc bo wiem co czujesz byłam w podobnej sytuacji, wyleczylam się życie jest teraz piekne, masz 20 lat uwierz mi ze jeszcze wiele A nawet wszystko co dobre przed Tobą J.

Gość gość
widzisz a ja poza rodzina uwazam ze nie mam nikogo wracam ze szkoly,gdzie nie mam z kim porozmawiac no byl taki jeden ale ten gosc to dziwny byl strasznie i nie chcialbym go jako swojego dobrego kolegi nie bede tutaj nikogo oszukiwal moze to zla cecha ale nie chce go on mnie o 20 groszy pytal jak od niego pozyczylem.... tak jak pisalem nie mam nikogo ,niczego bo we wszystkim jestem slaby . PO PROSTU CHCE SIE ZABIC I NIE CHCE MI SIE ROZPISYWAC JAK NIE ZROZUMIELISCIE TO TRUDNO SZUKAM TABLETEK KTORE MI POMOGA ALE CIAGLE JEST TO SAMO NIE ZABIJAJ SIE

Gość gość
Bo szkoda Twojego życia człowieku! J

Gość gość
mi tam go nie szkoda ciesze sie jedynie ze ten gosc co mnie napadl mnie nie zabil nie chcialbym aby moje cialo lezalo teraz tam w polach w te mrozy.(nienawidze go) ponizyl ,okradł i jeszcze ja będę mieć przerąbane ale to nie ważne uwazam ze nie spotka mnie nic pieknego w tym zyciu poza tym czuje sie juz zmeczony i chcialbym spoczac i odejsc od tych wszystkich ludzi ktorzy mnie otaczaja...z wyjatkiem niektorych

Gość gość
Sam widzisz że jednak jest ktoś ! Masz 20 lat nie możesz być zmęczony życiem co ja mam powiedzieć mam 30 na karku.

Gość gość
ja jestem czlowiekiem i mam nerwy jak czlowiek i uczucia zauwazylem to wiec jezeli ja przy tym wszystkim jestem zmeczony to ty tez bys byla/byl nie chce zreszta mi sie o tym pisac po prostu jak ktos zna tabletki niech napisze.

Gość gość
No coś ty chłopie, przestań z tymi tabletkami. Wyśpij się, wstań w poniedziałek i zabierz sie za swoje życie. Laski se jakiejś młodej poszukaj :) Spotkaj się z jakąś pocieszycielką z tego foruma ;) Życie nie ma sensu ale nie wiadomo czy po tej drugiej stronie nie będzie gorzej, więc lepiej wegetować niż się zabijać. Bardzo niedobrze, że zrywasz z przyjaciółmi. W tym wieku ;) powinieneś chodzic na koncerty i imprezy kulturalne wszelkiej maści. Załóż jakąś czapeczkę na łeb bo zimno ;) i wyjdź do ludzi, tych, którzy byli Twoimi najlepszymi znajomymi.

Gość m ądralIa
a ty wiesz jaki to jest żal u kogoś, kto cię kocha a ty byś się zabił? Wiesz, co czuje człowiek któremu bliska osoba się zabiła?:( Masz 20lat, każdy jak wchodzi w dorosłość dostaje kopa w twarz. Zderzenie z życiem boli i jeszcze nie raz cię zaboli. A na razie masz przed sobą młode lata, ja mam 2xtyle lat i żal mi tych lat minionych a ty masz je przed sobą. Ruszaj się, bierz magnez, jak nie dasz rady inaczej to poszukaj mityngów DDA. Zabić się nie jest łatwo. Rano wstanie dzień.Postaw sobie cel:tylko jeden dzień na raz. i tak każdego dnia. I się nie zabijaj :) Bo być może twoja mama albo ktoś cię kocha. ...albo spotkasz kogoś takiego. A jak nie to takie uczucia jak masz teraz to jest wskazówka do pracy nad sobą (choć to teraz dla ciebie bez znaczenia brzmi). Dobranoc :)

Gość gość
ja moze nie lubie imprez... i sie tam nie nadaje i to tyle to moja decyzja wierze i mam nadzieje ze nadejdzie ten dzien niedlugo i mam w d***e takich znajomych jakich mialem polowe z nich jak chcesz to mozesz sobie z takimi trzymac.

Gość gość
pytalem o leki i tyle podtrzymuje to pytanie i nie chce juz o tym gadac.

Gość m ądralIa
od leków głupolu to możesz zostać warzywem karmionym rurką 😠 W życiu każdy dostaje po upie...ja też dostaję, ale na tyle mam za sobą takich stanów jak ty teraz, że wiem, że zabić się nie jest łatwo. Dobranoc...

Gość gość
Nie znam twoich znajomych i teraz nie wiem czy nie biorę cię za kogoś innego. W każdym razie chcę ci pomóc.

Gość gość
no to ja nie chce miec takich znajomych i to tyle za zachowania...

Gość gość
Autor, masz jakąś rodzinę? Kiedy cię napadli, jak dawno temu to było?

Gość gość
jak chcesz mi pomuc to podaj nazwe dziekuje za tamta nazwe przejrze ja

Gość gość
2 msc temu... nie chodzi juz o sama napasc chociaz czuje sie po tym jak sie czuje... jeszcze grozi mi wiezienie.

Gość gość
Więzienie, za to że cie napadli???

Gość gość
Tak nie może być, trzeba się bronić!!! Masz jakąś dokumentację tego leczenia psychiatrycznego?

Gość gość
Ja wiem, że w tym kraju panuje straszna niesprawiedliwość, ale nie można sie temu poddawać! Jesteś ofiarą...pobicia, tak? i jeszcze chcą cię za to wsadzić? Jeszcze raz pytam: masz jakąś rodzinę, która może ci pomóc???

Gość gość
a co mi pomoze to zalezy od sedziego napadli mnie pobic nie pobili ale kurde no to bylo miejsce na smierc swiecenie latarka po jakis polach grozenie pokaleczeniem nie wazne zobacze jeszcze jak to bd bede sie bronic to na pewno jak bede jeszcze zyc na prawde dziekuje ze mi chcialas pomuc ale nie chce mi sie o tym wszystkim pisac po prostu to chyba nie dlugo zrobie to tyle dziekuje ci daje siostrze komputer

Gość gość
chcialem tylko dodac jeszcze tylko ze jestes bardzo mila kobieta.. i ze zycze ci jak najlepiej w zyciu

Gość gość
Ja tez Ci dobrze życzę i naprawdę chce Ci pomóc tylko zupełnie nie wiem jak. Ale 1 pomysł już mam.

Gość gość
Odezwij się jutro J

Gość gość
Autor napisz znowu co tam słychać, bo już parę osób się o Ciebie martwi :)

Gość Jan Antoni
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line