Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę dać Jej klapsa ale...

Polecane posty

Gość gość

...ale jesteśmy razem 2 miesiące i dopiero od niedawna ze sobą sypiamy. Ona ma piękną pupe a w dodatku mam trochę fetysz na punkcie klapsowania :) Chciałbym jakoś to wyczuć, czy jej to nie obrazi, wiecie to moja kobieta i nie chcę żeby czuła się, że traktuję ją jak dziwkę. Ciężko mi się powstrzymać podczas seksu i fantazjuję o tym. Raz dla żartu przełożyłem ją przez kolano, no to się uśmiechała i droczyła ze mną, ale jak uderzyłem raz mocniej to jej się oczka zaszkliły. Nie wiem czy spróbować podczas seksu, w końcu to troche inna sytuacja.

Gość poruszenie_W_bokserkach
człowiek u ty się nie zastanawiaj tylko pokaż jej gdzie jest jej miejsce a nie będziesz żałował :classic_cool:

Gość gość
Nie każda to lubi, ale spróbować możesz.

Gość gość
No właściwie to kręci mnie dominowanie i soft spanking, powinienem się jej przyznać ale nie wiem jak zareaguje. Podobno każda kobieta lubi klapsy, ale nie każda o tym wie :) Ale moja jest mała, drobna i delikatna i jakbym się rozkręcił i trzasnął mocniej to mogłaby się rozpłakać a tego na pewno nie chcę

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie jakbyście zareagowały lub jak zareagowałyście na klapsy podczas seksu

Gość gość
Gościu chcesz dominować to jej to pokaż, a nie będziesz się zastanawiał czy klepnąć czy nie. Zresztą nawet jak jej się nie spodoba (w co wątpię) to w końcu dominujesz i ma być tak jak Ty chcesz.

Gość gość
Ja lubię tego typu zabawy z partnerem, nie tylko podczas seksu, oczywiście gdy jesteśmy sami. Ale to musi być z wyczuciem.

Gość gość
Zapytaj co myśli o 50 twarzach Greya i będzie wszystko jasne ;d

Gość gość
daj jej klapsa i powiedz że to za to że była niegrzeczna jak faktycznie coś przeskrobie - jak się nie spodoba to nie wyjdziesz na zboczeńca tylko zatroskanego i wyciągającego konsekwencje faceta

Gość m ądralIa
a ić ty polski islamisto :o🖐️

Gość gość
Nie jestem sadystą. Po prostu mam takie fantazje które chciałbym zrealizować, ale nie za wszelką cenę i na pewno nie kosztem cierpienia mojej dziewczyny. Chcę żeby to była zabawa dla obu stron. A przecież wiele kobiet to lubi więc da się.

to ci nie wyjdzie, widac od razu ze to nie twoj styl, ze jestes w tym za slaby, ze sie po prostu krepujesz... :P:) edit: wystarczy ze klepniesz ja w dupke a ona ci powie - co ty robisz, dlaczego mnie uderzyles... ?! i sie zmieszasz i zaczniesz przepraszac... :D hehe :p odpusc sobie.... :P

Gość xcv

Po prostu powiedz jej o swoim pomyśle