Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się to co się stało z tym działem życie uczuciowe

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś wiele lat temu dużo tu przesiadywałam, a potem wyszłam za mąż, troche sie zestarzałam i przerzuciłam sie już tylko na dział o macierzyństwie i dla 30-latków, ale po latach od niedługiego czasu zdarza mi się tu z rzadka zajrzeć i powiem wam że nie podoba mi się to co się stało z tym działem. Kiedyś poruszano tu wiele problemów międzyludzkich i życiowych sfery uczuciowej a teraz zrobił sie tu istny hide park i wzdychanie do księżyca, jakieś listy pisane w powietrze na których wszyscy udają że są ich adresatami. Rozumie raz czy dwa ale ostatnio ilekroć zajrze to zawsze coś takiego wisi na pierwszej stronie i zawsze ma głupie branie. Nie rozumiem. Zaczynam naprwde wierzyć że ludzie którzy tu przesiadują to są jakimiś debilami tak jak na ogólnym, a kiedyś debilizm to był tylko na ogólnym

Gość gość
na erotyczny też zaglądasz, przyznaj sie

Gość gość
"potem wyszłam za mąż" hehehehe ciekawe :O Po co o tym w ogóle piszesz? pochwalić się chciałaś

Gość gość
idiotka,,kura domowa ! won

Gość gość
autorko,masz rację mnie tez obrzydza temat k***wstwa, im większa k***a ,tym więcej tematów o tej treści zakłada na kafeterii,

Gość gość
22:26 pochwalić ? O czym ty mówisz ? Ty masz pojęcie jaki to ciężki kawałek chleba ? Pochwalić to sie możesz ty że jesteś wolna, jeśli jesteś wolna. Na razie żegnam. Kiedyś wspomnisz moje słowa jeśli wyjdziesz za mąż

Gość gość
To "pisanie listów" to mam wrażenie że odpowiada sobie sama ta osoba :p