Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego wahanie się przed wejściem w związek

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się już ponad 3 lata, od półtora roku jesteśmy w bardzo bliskiej relacji, czyli są pocałunki, czułości itp. Bardze go pokochałam, on także mnie kocha, ale wciąż ma jakieś obiekcje przed wejściem w związek. Nasza relacja jest juz taka jak w związku, ale nie jestesmy jeszcze razem, bo on jeszcze nie jest gotowy, ciągle ma jakieś "ale". To rozwodnik, rozwiódł się już dawano. Po prostu czasem nie mam sił! Chciałabym z nim zamieszkać, być oficjalnie przedstawiana, jako partnerka, a nie przyjaciółka. On jeszcze nie jest gotowy- to jego wytłumaczenie, bo za krótko się znamy- a znamy się ponad 3 lata. Skoro twierdzi, ze kocha, to czy nie powinien dążyć do tego, zeby zbudować związek ze mną?

Gość gość
Powinien.Widać to wygodny facet. Związek zobowiązuje.

Gość gość
A po co ma krowe kupowac jak chce sie tylko mleka napic ,heeh!

Gość gość
Nie kocha cię i w końcu odejdzie.

Gość gość
Bo został k****a zraniony. Myślisz że to takie proste dla nas? BOI SIĘ. Daj mu cholerny czas. Nie rozumiem kompletnie po co tak naciskać na niego.

Gość gość
Nie chcę na niego naciskać, czekam spokojnie. A co do tego, że leci na seks, to nie leci, bo ma taką zasadę, zę nie sypia z kobietą, póki nie jest z nią w związku, więc jako że ze mną nie jest, to i nie sypia ze mną, jedynie pieszczoty i pocałunki. Tak, został zraniony i oszukany- po rozwodzie jeszcze w dwóch kolejnych związkach, może to jest przyczyną jego wahania