Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorisska72

drakońska ale skuteczna

Polecane posty

Jestem 8 tygodni na diecie gacy i mam -15 kg:-) Wiem że jeszcze dużo przedemną ale nie poddaje się. Może ktoś ma ochotę powalczyć razem.

Gość minus 30 i jeszcze 5
Cześć! Czytałam wcześniejsze forum i strasznie mnie zirytowali że je zamknęli, ciekawe czy można się jakoś dowiedzieć jaki był powód? Jak w nazwie, spadło mi już 30 kg i jeszcze trochę przede mną, choć jesień nie nastraja mnie do trzymania się ściśle diety!

Gość gość
czy ta dieta jest tylko dla duzej nadwagi?

Ta dieta jest dla każdego tylko gramatury są różne. Szkoda że usuneli forum tam było dużo super informacji włącznie z dietą.

Fajnie jakby dołączyły sie dziewczyny Dewi ,izabela39, Taka dama, Dorotki wszystkie i wiele innych fajnych osób:-)

Gość gość
co to za dieta, jesli mozna wiedziec ?

Gość LusiaAnusia
Hej no właśnie nie wiem dlaczego forum zniknęło. Moje zdanie jest takie jak ktoś nie chce stosować to niech nie stosuje a nie mądrości jakieś wydziwia. Na pewno redukcja wagi więcej pomoże niż zaszkodzi. Grubas i tak i tak w końcu zapadnie na jakiekolwiek choroby. wiem coś o tym byłam bardzo gruba potem kilka lat byłam szczupła i wtedy dały znać choroby będące następstwem tego ze byłam wcześniej gruba. I tak mnie jo-jo dopadło ze przekroczylam 100 ale dzięki gacy -5 kg po 3 dniach. Nic nie mobilizuje jak szybki spadek zanim człowiek wdrożyła się i nakręci na dietę. Ja jako zarlok wiem to na pewno. Zjadłam teraz posiłek gacowy kolejny zapakowalam i jadę z rodzinką na obiad do mamy i nie mam zamiaru tam nic przyjąć poza tym co mam ze sobą i herbatka. Tak więc wszystkim które wierza powodzenia dalej życzę a wszystkim którzy nie i neguja...mogą spróbować naturhouse jak ja kilka miesięcy temu odwodnili mnie dostałam mikroudaru i wiele innych. Także niech każdy robi co chce i niech pozwoli na to innym.

Lusia masz racje każdy decyduje sam co robi mi pasuj***ardzo dieta gacy . Jest prosta w przygotowaniu efekty są i naprawdę czuję się coraz lepiej jak mi ubywają te kilogramy. Tylko szkoda tamtego wątku bo tam były doświadczenia ludzi zebrane przez 5 lat

Lusia ja imprezy też zaliczam z własnym prowiantem i powiem Ci że nie jest źle:-) Nie wiem co będzie w okresie świąt ale to jeszcze kawał czasu:-)

Gość gość
musi być reaktywacja.Co przepisów wklejajmy i nie piszmy całego słowa G....:)

Gość LusiaAnusia
Hej właśnie wróciłam z imienin nic się nie zlamalam nikt mnie nie namawiał przetrwalam bez żadnego bólu. A fajnie słyszy się komplementy mimo że jestem na samym początku drogi.

O i znalazłam kolejny temat, dziewczyny rozumiem, że na tym zostajemy? Ale tamten może szybciej odnajdą ''nasi'' :) Miło Was ''widzieć'' pozdrawiam Dorisska72 :)

Gość gosia na diecie
Ja tez bardzo żałuje że zlikwidowali wątek.Od dzisiaj jestem na gapę na diecie a w tamtym wątku było tyle przydatnych wiadomości:(Mam pytanie jak zrobić taką stopkę pod tekstem?

Gość gość Marta
Chyba wątek "DRAKOŃSKA ale naskuteczniejsza dieta gacy. Reaktywacja" jest bardziej rozwinięty. Przy którym zostajemy?

to chyba na tamtym. gosia zarejestruj się pod swoim nickiem, nie pamiętam chyba w edycji profilu podajesz opis.

Gość gość
Witam dziewczyny, czy mogłybyście podać przykładowy jadłospis na kilka tygodni (ale nie karczek) wiem, że na tamtej grupie były podawane ale nie zdążyłam skopiować :( mam jakieś 20kg nadwagi i 38lat

Gość gość
Mam na imię Ewa i mnóstwo kilogramów do zgubienia. Moja waga to 86, 5 kg. Chciałabym rozpocząć gacowanie od piątku i dlatego bardzo proszę o przesłanie mi diety gacy. Bardzo proszę o taka dietę, która nie jest z internetu, a od osoby, która korzystała z gaca system. Będę bardzo wdzięczna. Mój e-mail: nadzieja_13@o2.pl