Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Czemu niedziela to taki nudny dzień ?

Polecane posty

Gość gość
Obejrzyj na YouTube kilka nagrań z Syrii :)

Gość gość
Idź na spacer, słońce świeci i nie jest aż tak zimno. Po 24h/7 siedzenia przy kompie dobrze ci to zrobi :D🖐️

Nagrania z Syrii już powoli przestają mnie szokować co przyznaje trochę mnie przeraża. Nie siedze 24/7 przy kompie :D 🖐️. Na kafe pisze z telefonu najczęściej :D 🖐️ Na dworze jest bardzo zimno, każdy siedzi w domu :/ I nudze sie..

Gość gość
Nudny, zgadzam się. Ja do południa się opier...m przed kompem w piżamie,później pojadę do rodziców na obiad, wieczorem film jakiś i spać. Bardziej jestem zmęczona po takim dniu niż po całym tygodniu w pracy.

Persefona może to i dobrze :D 🖐️ chociaż widziałem ten filmik z dekapitacją kobiet w meksyku co wrzuciłaś i też brak większych reakcji.

Gość stuknieta krysia
Nudny, bo jestes zblazowanym nudziarzem. Nie masz zainteresowan widac. Moze chociaz ksiazke bys poczytal? Ale nie, bo to taaaaaka nuda. Lepiej pisac tematy o d***e marynie na kafe. Ogarnij sie chlopie.

Gość gość
odpoczywaj se wieczorem mecz se obejrzyj

Krysia spójrz na siebie. Dla ciebie nie jest nudna bo piszesz durne komentarze na kafe ? To są te twoje ciekawe zainteresowania i książki o których piszesz ?

Gość stuknieta krysia
Ja akurat dopiero wstalam po wczorajszych urodzinach kolezanki, wiec nie filozofuj, bo slabo ci to wychodzi neptyk. To jak? Dalej bedziesz zabijal czas i smecil jak to nuuuuudno ci jest biedaku?:)

"chociaż widziałem ten filmik z dekapitacją kobiet w meksyku co wrzuciłaś i też brak większych reakcji." x To sobie wyobraź że ty jesteś na ich miejscu jak ci mało reakcji.

Gość kwasigroch24
zaraz ci przyk****e w ryja to skoncza sie nudy c***u

Gość gość
Są nagrania przy których to Meksyku z "z siekierami"też wysiada. I m in są to nagrania również z Meksyku. A odnośnie tematu to napiszę tylko,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Są tacy co twierdzą,że Niedziela jest nudna i są tacy,którzy niedzieli się nie mogą doczekać. Jedni twierdzą,że najlepiej spędzić ją gdzieś z dala od miejskiego zgiełku...na wsi albo w lesie.Inni jadą na zakupy i inne takie"rozrywki"do handlowych centrów szczególnie ci którzy mają tego wybór w dużym mieście. Niedziela to stan umysłu choć przyznam,że dla kogoś bez szczególnej kasy na jakimś blokowisku albo w małym mieście niedziela może się dłużyć. Najlepiej czas spędzać aktywnie.Biegać,chodzić,jeździć na rowerze...na świeżym powietrzu.

Gość gość
Neptyk teraz Kwasiksiężniczkę będziesz rwał? A co z Kotekiem?:D🖐️®

Neptyk :)) przeciez zawsze mozna wrocic do pieknych bezstresowych czasow z dziecinstwa:D:D:D:D

Gość stuknieta krysia
Nie czepiam sie. Po prostu szkoda, ze marnujesz czas, a tak z czymkolwiek ruszylbys do przodu.

Ja moge popatrzyc jak skaczecie :)) biegajac z Ramzesem skrecilam kostke :)) przymusowe siedzenie w domu:))nici z rozrywek:D

gość no ja właśnie jestem z mniejszego miasta, w którym zawiele się nie dzieje. Marta ale ja mam teraz bardzo bezstresowe życie :) 🖐️ Jak skręciłaś kostkę sierotko to chyba nie tylko niedziele bedzie dla ciebie nudna :) 🖐️

Persefona dzięki za szczegółową analizę psychologiczną 🖐️ Zgłosze się do specjalisty

Gość gość
ja w niedziele chodze do kościała i slucham radia maryja