Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bielizna na duży biust a mały obwód w talii

Polecane posty

Gość gość

Gdzie Kobietki kupujecie piękna bieliznę na duży biust?

Gość bella 86
Na zamówienie i drogich butikach.

Gość 75J
ja kupuje firmy Samanta,mają duże miseczki przy małych obwodach i są naprawdę ładne

Gość gość
Stanik zakładasz w talii? ;) Firm produkujących małe obwody w duże miski jest sporo. Comexim, Dalia, Ewa Michalak, wspomniana Samanta, albo brytyjskie firmy. Skąd jesteś?

Gość gość
Gorset chcesz? A jakie masz wymiary?

Gość gość
Ja kupuje staniki w normalnym sklepie,nawet na ryneczku,z tym ze tylko polskich firm,ostatnio Biggi. Koszt do 100 zl i sa naprawde b wygodne i ładne,jak nie ma mojego rozmiaru akurat w sklepie to wybieram z katalogu wzor i kobitka mi zamawia. Mam 75J lub 80H.

Gość gość
Pod biustem miało być. Jestem wąska w talii i mam ogromny kłopot z kupnem pięknej zmysłowej bielizny. Piszcie drogie Panie mogą być z górnej półki

Gość gość
100 w biuście pod 80 jakieś propozycje? Może są tu kobiety sprzedające bieliznę!? Jaki to rozmiar? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
Interesuje mnie zmysłowy komplet do tego może być pas i pończochy. Gorset body również mile widziany.

Gość BieliznaFrancuska
Jeśli pod biustem 80 cm mierzone było ciasno i "na wydechu" to przy obwodzie 100 cm w biuście rozmiar biustonosza powinien być 80E. Jeśli pod biustem mierzone było luźno to lepiej kupić 75G. W razie wątpliwości prosimy o kontakt na www.BieliznaFrancuska.pl

Gość Dk98
Ja kupuję staniki i majtki triumpha , wygodnie się je nosi druty nie wychodzą i jestem zadowolona . mam już taką swoją stronę z której zamawiam jest sprawdzona jak czegoś nie wiem to dzwonię i wszystko mi powiedzą . macie tu link do tej strony polecam http://www.ekubas.pl/index.php

Biustonosz London 2516 to bardzo zmysłowy rodzaj bielizny w kolorze ecru z piękną i ponętną koronką. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Musicie zapoznać się z ofertą.

Gość gość
Chyba kondon! :P Wypppp z tego forum!