Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość bez sexu.

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy się kochają, mimo że nigdy ze sobą nie spolkowali? Bo nie mogli albo nie zdążyli jeszcze. Czy taka miłość jest więcej warta niż taka co przychodzi dopiero po sexie.

Gość gość
Wydzielające się w trakcie seksu hormonh zaburzają postrzeganie partnera oraz budzą uczucie przywiązania zwłaszcza ze strony kobiety. Bez seksu ogląd partnera jest trzeźwiejszy a czas w takiej relacja pozwala zastanowić się czy odpowiada nam ta osoba charakterem.

Gość gość
dla mnie : nie ma miłości = nie ma seksu. Ale ja jestem kobietą, u facetów to inaczej trochę ...

Gość gość
Dokładnie .To czas na poznanie się i stworzenie trwałej więzi duchowej o niebo silniejszej i ważniejszej od sexu.

Gość gość
12:23 Takie uczucie jest silniejsze niż każde inne a i seks ma inną jakość, gdy się już partnera dobrze zna i ufa a i czas czekania podkręcił apetyt.

Gość gość
No i jak się kocha to lekki dotyk np w rękę czy cokolwiek, czy oddech tej osoby daje cudowne doznania i ciarki a co dopiero mówić o sexie.

Gość gość
gość dziś ooo tak ;)

Gość gość
13:10 Dokładnie, a gdy trafisz na kogoś kto nie reaguje na Twój dotyk i deklaruje że nie robi on na tej osobie wrażenia, już masz pewność że seks będzie beznadziejny i możesz sobie darować.

Gość gość
Byłam w takiej sytuacji i niewielu rzeczy tak żałuję że dałam temu osobnikowi szansę na wykazanie się czego nie zamierzał wcale robić bo nie było anj iskry ani przyciągania. Wystarczyło poprzestać na obserwowaniu reakcji zanim doszlo do mialkiego seksu o jakim nie chce się potem pamiętać.

Gość gość
Sex z ukochaną osobą to najwspanialsze uczucie na świecie. Wtedy ta namiętność jest naturalna, niewymuszona i człowiek czuje się taki spełniony i wyjątkowy.

Gość gość
Tak a za rok kolejna ukochana osoba a potem kolejna.

Gość gość
14:00 Nie zawsze, może kiedyś zrozumiesz ;)

Gość gość
Nie wszystko zależy ode mnie.