Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie takie niepoprawne optymistki?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o dziewczyny z innego świata, bez siedzenia ciągle na facebooku, komórce, z które odpisują po jakimś czasie, nie przejmują się tym, mają swoje zainteresowania i podejście do życia, śpią do południa i nic nie mają zorganizowane na przyszłość? Można spotkać w przyrodzie takie przypadku u Was? albo czy ktoś o tym jeszcze słyszał?

Gość gość
Znałam jedną. Generalnie nasza relacja (koleżeństwo/przyjaźń) zakończyła się nieciekawie, była niesamowicie skoncentrowana na sobie, nic innego się nie liczyło.

Gość gość
ale jak? tzn. w ogole sie nie interesowała co u innych, nie dzwoniła nie odpisywała? jak to tłumaczyła? NIE szło tego jakoś zmienić? ;-(

Gość gość sisi
Można być niepoprawną optymistką i wstawać o 4 rano tak jak ja.Jedno z drugim nie ma nic do rzeczy.Gotować też potrafię bardzo dobrze.

Gość gość sisi
..i można najzwyczajniej w świecie nie mieć czasu na fb.i inne pierdoły..jak sie chodzi do pracy.

Gość gość
gość dziś Interesowała się póki sama chciała - i wtedy wszystko było fajnie. Nie chciała to miała gdzieś. A potem nie wiem, znudziła się, szukała powodu do klótni zachowała się nie fair ni stąd ni zowąd, nigdy nie przeprosiła. A na przypadkowym spotkaniu non stop nawijała o sobie, oczekiwała jakiegoś zrozumienia. No najłatwiej to opisać egoizmem. Bo ktoś bierze z życia co chce - i w dokłądnie w ten sposób postępowała z koleżankami, z facetami. Brała co chciała. x Dla mnei niepoprawny optymizm też znaczy trochę co innego, ale widać autorka opisuje pewien typ osoby ;)

Gość gość
no nie wiem, z tego co piszesz to ona mogła mieć jakieś zjazdy i potrzebowała do tego po prostu kogoś ALE są też takie, które wtedy się właśnie wycofują, zapominają o świecie. Wychodzą do niego jak wszystko jest według nich znowu pięknie A ta Twoja chyba taka nie była ale wspominasz, że mogła jednak coś zaoferować więcej niż inne dziewczyny bez takich skłonności

Gość gość
"ale wspominasz, że mogła jednak coś zaoferować więcej niż inne dziewczyny bez takich skłonności " Gdzie niby to jest napisane? Jest mnóstwo fajnych, optymistycznych dziewczyn bez egocentryzmu. Bez olewactwa, bez mamciewdupizmu.

Gość gość
to ja :) ...chyba mam starą komórkę - tylko do dzwonienia, fejsa używam tylko po północy, nie wiem co będę robiła w przyszłości, skończyłam studia, znam kilka języków, śpię do południa albo dłużej, mam hobby - zajmuję się kolekcjonowaniem staroci, ale nie powiem dokładnie o co chodzi :) nie palę, nie imprezuję, nie przeklinam .... mam faceta od wielu, wielu lat tego samego, ale mam też mały problem - zakochałam się w kobiecie ....

Gość gość
hej, to JAK TEN FACET Z TOBA w ogole WYTRZYMUJE? (jest też normalny w miarę?) Jak się z Tobą kontaktuje? telepatycznie? Jesteś zodiakalną rybą? XXXX "Bez olewactwa, bez mamciewdupizmu. " dobre ;-) :-)