Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ortopeda Londyn

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam dobrego ortopedy w Londynie. Najlepiej polskojęzyczny, dobry specjalista w swojej dziedzinie. Polecacie kogoś? Thx !

Gość gość
Czesc, mialem problemy z bolami kregoslupa od dluzszego czasu. Zaden lekarz nie byl w stanie mi pomoc, dopiero po odwiedzeniu Kliniki My Medyk na Hanger Lane i wizycie u dr Stanislawa Junga czuje sie lepiej. Polecam kazdemu!

Gość gość
Hej, jestem pacjentką dr. Stanisława z Polski. Przyjmuje on w Bydgoszczy i z czystym sumieniem mogę polecic go jako ortopedę. Miałam problemy z kręgosłupem po wypadku samochodowym i dzięki dr. wróciłam do pełni sprawności. polecam !

Gość gość
Polecam My Medyk, mają oni teraz super promocję na badania usg bioderek dla dzieci, zamiast 120 funtów zapłaciłam tylko 80 :) Dowiedziałam się od nich z internetu i się nie zawiodłam, polecam :)

Gość gość
Wybrałam się za radą osób piszących tutaj do My Medyk i hmm, jestem zadowolona :) Mega sympatyczny lekarz, dobra atmosfera w Klinice. Polecam

Gość gość
Hej, jestem pacjentka dr. Agaty z My Medyk. Odkąd przeprowadziłam się do Londynu odwiedzam ja regularnie na wszelkie badania i nie moge powiedziec o niej zlego slowa. polecam!

Gość gość
Polscy lekarze są w klinice w Clapham (mają swoją stronę – https://polski-lekarz.london/). Mogę polecić. Różni specjaliści w jednym miejscu, tam na stronie masz też podgląd na cennik od razu wiadomo co i za ile, nie ma potem na miejscu jakiś niespodzianek pod tym względem.