Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o astronomicznych wymaganiach współczesnych kobiet odnośnie wyglądu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ubieram sie modnie, mam wystylizowana fryzure jestem zabdany ale co z tego jak oczekują więcej?

Gość gość
ja tam widzialem wczoraj na ulicy laski z facetami zupelnie przeciętnymi. raczej bym większości z nich wlał a jestem 40 letnim prawikiem.

Gość gość
kiedyś myślałem, że kobiety faktycznie patrza na charakter ale w ostatnim czasie zmieniłem poglądy prawie każda oczekuja niewiarygodnie przystojnego

Gość gość
Po prostu żałośnie użalasz się nad sobą, kobiety to nie piciąga.. myslisz że wyglądasz na tyle dobrze by być z jakąś modelką? Kpina, spójrz na siebie obiektywnie

Gość gość
kobiety twierdza, ze mezczyzna musi wygladac mega zeby byc kiedykolwiek w zwiazku :( ile razy mam pisać, że nie oczekuje modelek

Gość gość
Slekekcja naturalna, gdyby nie bylo monogamii to nie mialbys nawet szans, kobiety szukaja dobrego materiału genetycznego, zaradnego, pewnego siebie faceta

Gość gość
A ty najwidoczniej nie posiadasz tych cech, one potrafią to wyczuć

Gość gość
"Skoro laski z ,,Twojej" ligi mają takie wymagania, to znaczy że to nie twoja liga" Bardzo logiczne sformułowanie...Ja pier***. A oczywiście nawet przez sekundę przez myśl nie przeszło, że to wy kobiety macie zawyżone mniemanie o sobie, a nie my? Zrobicie makijaż i myślicie, że to wasza twarz, założycie push up i myślicie, że to wasz biust, wdziejecie obcasy i twierdzicie, że to wasz wzrost. Wyretuszujecie zdjęcie i twierdzicie, że tak wyglądacie.