Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalka1110

czy moj chlopak sie mnie wstydzi?

Polecane posty

Witam, mam chlopaka od 17 miesiecy (ok. 1,5 roku) i od pewnego czasu meczy mnie jedna sprawa. ( jest ode mnie starszy o 4 lata, ma 19) Po roku znajomosci zaproponowalam, ze przedstawie go rodzicom, zawsze im wspominalam o nim, i chcialam zeby go poznali. Nie powiedzial mi wprost, ale bylo widac, ze on nie chce, wiec nie naciskalam. Od tamtego czasu dreczylo mnie to, ze mimo tylu miesiecy razem... NIKT o mnie, u niego nie wiedzial. Serio nikt, koledzy, rodzice, rodzenstwo. Myslalam ze ma kogos innego, ale zapewnial ze nie, poza tym non stop pisalismy i gadalismy. Tak samo, nie chcial mnie zaprosic do siebie, problemow w domu nie ma. Zawsze opowiadal ze do jego siostry przychodza kolezanki lub koledzy nawet na nocowanie. O co moze chodzic, wstydzi sie mnie? a moze nie jestem dziewczyna "do przedstawienia"? (dodam ze dzieli nas troche km, ale pociagiem mam 30 min do niego) nigdy nie bylo problemow ze spotkaniami. mial ktos moze podobnie? :/ co o tym myslicie?

Gość gość
A uprawiasz z nim seks? Bo jak nie to nie musi się chwalić, że jesteście razem.

Gość gość
Chcesz mieć pewność, że nie odejdzie? Wow jesteś ogarnięta jak na swój wiek. Masz jakąś wolną koleżankę ze skończonymi 15 rokiem życia?

Gość gość
Jakbym miał 19 lat, też bym się wstydził przyznać, że mam cztery lata młodszą dziewczynę. Nie dziwię mu się.