Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dobra kucharka a on mnie zostawil

Polecane posty

Gość gość

Karzdy chwali mnie ze dobrze gotuje ciasta pioke robie wszystko swietnie na wszystkim się znam, a chlopak mnie zostawił dla szmaty ktora nie potrafi tak dobrze ugotowac upiec itp tak jak ja, nadodatek ona jest brzydka i chodzi czesto do kościoła taka szara mysx, czuje sie zile z tym, co mam zrobic aby jej dopiec aby ja ośmieszyć, jal i jego, pomóżcie.

Gość gość
Nic kochana nie rób, widocznie wart pac pałaca i na odwrót, a twojemu chłopakowi zależało na czymś innym niż gotowaniu. Ot spotkali się pies i suka. Olej, podnieś głowę, zapomnij że ze śmieciem byłaś i że na takiego zwróciłaś uwagę. Poznasz kogoś wartościowszego a tamtemu się znudzi i będzie chciał wrócić kiedyś zobaczysz. Wtedy się zemścisz jak się odwrócisz i pójdziesz dalej.

Gość gość
Ja bym ci poradziła zamiast gotowania dla chłopaka i innych rzeczy, wziąć się za słownik bo aż porażają twoje byki :O

Gość gość
Na kilometr widac scieme bo takich bykow nikt swiadomie nie robi. Do ksiazek gownojadzie!

Gość gość
Ta jego nową to za darmo się opiekuje obloznie chorymi d**y im podciera, i temu chce ja oosmieszyc ta dewotke,

Gość gość
Ja ładna dobrze zajmojaca się wszystkim domem , z poczuciem chumoru mam się Dax dla takiej szaty nic niewartej, ona jest tak głupia ze daje się wszystkim obrażać i ponizac, naprawdę głupia jest

Gość gość
Bo to pewnie zwykła d***** jest a tylko udaje dewotę. A pewnie cyrki odstawiała i cyckami machała by podebrać Ci faceta. Olać ją.

Gość gość
Co on w niej widzi, nie wiem brzydka pryszczata nie dba o siebie brzydko się ubiera chodzi ciogle w tym samym ubraniu , a poza tym ona jest nie do złamania jak jej dokuczasz to gada że się będzie modliła o nawrucenie idiotka do psychiatryka za nią

Gość gość
Może ty przeszłaś zapachami kuchni i pachniesz rosołem, czosnkiem i majerankiem, a jego to nie podnieca?

Gość gość
ja jestem grubsza od niej i ona trochę lepiej obciąga