Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ile myjecie włosy?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam włosy prawie po pas ale muszę je myć minimum raz dziennie. Czasem zdarza się 2 lub 3. To m9ja wina bo tak nauczyłam włosy i jak ich nie umyje to są bardzo tłuste. Jak sprawa wygląda U Was?

Gość prawictwo pospolite 151
co dwa dni

Gość gość
Codziennie !! Day w Day. Dwoma szamponami po kolei Garniera włosy są wyk****iste dzięki temu.

Gość gość
Ja 2-3 razy w tygodniu. Nie przetluszczaja się.

Gość gość
Co dwa tygodnie jest to długa procedura.najpierw myje włosy szamponem czyszczcym włosy.potem szamponem rewitalizujacym potem odżywka jedwab potem myje szamponem dave nawilzajacym potem odżywką biomax diamentówa

Gość gość
Też mam włosy do pasa i jakoś to nei ma wpływu na częstość mycia ;) czasem codziennie, czasem co drugi dzień, czasem kilka dni przerwy. Zależy od pogody, mojego humoru itd stosuje do tego oleje, różne odżywki, płukanki

Gość gość
Co drugi dzien.Bo na nastepny dzien sa jeszcze swieze i pachnace,wiec nie musze codziennie.

Gość gość
co drugi dzień, chociaż po ostatniej koloryzacji włosów mniej się przetłuszczają i mogę myć co 3 dzień.

Gość gość
A ja myję włosy dwa razy w tygodniu, w niedzielę i środe/czwartek. I naprawdę nie mam potrzeby mycia częściej, włosy mi się nie przetłuszcząją, ale nie używam na codzień lokówki, prostownicy czy lakieru do włosów.

Gość gość
Do tych co myja rzadziej niz co drugi dzien- uprawiacie regularnie sport?

Gość gość
Co 2 - 3 dni. Czasem częściej (jak upał). Mycie kilka razy dziennie wg mnie nie jest dobre dla włosów..

Gość gość
ja też co 2-3 dni, problem polega na tym, że skóra głowy jest tłusta a końcówki włosów przesuszone, juz nie wiem czym myć :O