Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrzędzie bachory drą mordy

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas,poszłam wczoraj do galerii na zakupy,w 2 sklepach bardzo głosne wrzaski jakichs moze 2 letnich gówniarzy,po korytarzach to juz w ogóle:(Szlak trafia.I biega to wokoło a rodzice mają w d***e

Gość gość
Czy dziś ktoś wychowuje dzieci? Czy one po prostu są karmione i wyprowadzane?

Gość gość
Ciesz się że żadne patologiczne typiary nie wjeżdżały w Ciebie swoimi karetami :(

Gość gość
niestety rodzice nie zwracają im uwagi żeby tak nie darły ryja

Gość gość
:-P to bezstresowe wychowanie. Bachory tak sie tera chowa,stresować to ty sie masz:-P

Gość gość
Ja kiedys nie wytrzymałam i wyszłam ze sklepu.Jakis gówniarz darł sie w niebogłosy a mamusia i tatus usmiechnieci ciuchy oglądaja i mają innych w d***e.Nie wytrzymałam nerwowo i musiałam wyjsc,ochrona powinna zareagowac na takie cos,to odstrasza klientów

Gość gość
O czym oni myślą? Co wyrośnie z tego badziewia?

Gość gość
no wszędzie tak jest właśnie.fakt,jestem nerwowa,ale nic na to nie poradzę i wyprowadzają mnie z równowagi takie wycia,takie to małe a morde drze ze nie wiem skąd tyle siły w takich małych płucach...a rodzice mają gdzies,a spróbuj bron boze uwage zwrócic

Gość gość
A tam bezstresowe wychowanie od razu...Po prostu rodzice sie nie interesują dzieckiem,oglądaja ciuchy a ono błąka sie i nie wie co sie dzieje...Najgorsze są takie młode mamuski co wezmą kolezanke i dzieciaka na zakupy...one zajęte wszystkim tylko nie dzieckiem,a potem jak cos sie stanie zdziwione

Gość gość
Ja miałam kiedyś założyć podobny temat.Byłam nad jeziorem,takie kapielsko duze,wstep płatny.Przy wyjsciu zaraz ulica.I jak wychodzilismy, a ludzi bardzo dużo tam przyjeżdza,małe dzieci prawie pod koła właziły a ochroniarz darł sie bezradnie''No pilnujciesz tych dzieci''masakra,autentycznie pod koła powłaziłyby jeden z drugim,a rodziców nie ma

Gość wiśnia cherry
Parę dni temu w markecie dziecko siedziało w wózku i strasznie kaszlalo widać że nieźle przeziebione a rodzice spacerowali zadowoleni po sklepie. Dodam że to była niedziela. Nie ma jak w niedzielę iść z chorym dzieckiem na zakupy... Żenada....