Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e1988

27 lat i od zawsze sam

Polecane posty

Gość e1988

Chcialbym spotkac stosunkowo ładną, zwykłą dziewczynę. Która stroniłaby od imprez, a zamiast tego wolałaby np. wyjsc do kina. Dla ktorej nie jest tak wazne, że facet nie zarabia na razie dużo, ale cały czas się rozwija i idzie do przodu. Dla ktorej najwazniejszy jest szczery i partnerski zwiazek oparty na wzajemnym wsparciu w problemach i troskach. Jeśli czyta to jakaś dziewczyna z południowo-wschodniej lub centralno-wschodniej Polski, to prosze o kontakt na maila: viller@interia.pl

Gość gość
A ładny jesteś?ładny z twarzy i proporcjonalnie zbudowany?

Gość gość
A czemu od zawsze sam? Szukasz ładnej a sam jaki jesteś?

Gość gość
Potrzebujesz gotówki? z miłą chęcią pomożemy u NAS: -wniosek przez internet -pieniądze bez wychodzenia z domu -minimum formalności -szybka decyzji -pożyczka na dowód -kredyt samochodowy -kredyt gotówkowy -kredyt hipoteczny Złóż wniosek na stronie to nic nie kosztuje www.kredibank.pl ODDZWONIMY !!!!

Gość e1988
To zalezy co masz na mysli poprzez proporcjonalna budowe. Jestem szczuply, ale z twarzy podobno nie jest źle. Nie nie mam nie wiadomo jakich wymagan, a jestem sam miedzy innymi dlatego, ze nie pije.

gość dziś Potrzebujesz gotówki? z miłą chęcią pomożemy u NAS: -wniosek przez internet -pieniądze bez wychodzenia z domu -minimum formalności -szybka decyzji -pożyczka na dowód -kredyt samochodowy KREDYT GOTÓWKOWY -kredyt hipoteczny Złóż wniosek na stronie to nic nie kosztujewww.kredibank.pl ODDZWONIMY !!!! 🖐️ a co do tematu ; autorze,czy Ty nie jesteś przypadkiem zbyt wymagający względem nowo poznanej dziewczyny? A może sam jesteś dość przeciętny,dodatkowo nieśmiały i to Twój problem. Akurat to,że nie pijesz to duży atut:)

Gość gość
Chciałabym Cię poznać bo to co piszesz liczy się dla mnie również ale mieszkam na 100% daleko od CB i w dodatku lubię imprezy że znajomymi, jednak przy odpowiednim partnerze mogłabym to zastąpić inną forma rozrywki.

Gość gość
Outsiderem jest ktos, kto przegral zycie, a ja uwazam, ze sporo moge jeszcze w nim osiagnac. Chcialbym poznac kobiete o podobnym usposobieniu, z ktora bedziemy sie wspierac we wzajemnym dazeniu do celow.

Gość gość
jakie masz usposobienie, jakiej muzyki sluchasz i jaką masz orientację polityczną?

Gość gość
Ja też mam plany konkretne plany na przyszłość ale pewne sprawy jeszcze zostawiam bez ostatecznej decyzji. Mam jeszcze trochę czasu ale właśnie szukam kogoś kto chce mieć dobrze ułożone życie w przyszłości kto chciałby iść w tym samym kierunku i ma podobne preferencje, poglądy na temat przyszłego życia.

Gość e1988
Mam spokojne usposobienie. Poglądy prawicowe, ale nie identyfikuje sie z zadna z partii. Muzyki slycham roznorodnej, ale lubie jak ma w sobie jakis sens.

Ja też jestem sam. Mam 174 cm i jak na chłopaka, to troszkę mało. Słabo również z "napakowaniem", bo mam taką fizjologię akurat. Specjalnie byłem u dietetyka i tego się dowiedziałem, że szczupłość mam w genach. Ale ciało, to zawsze swoje i trzeba polubić takie, jakie się ma. Mam sporo koleżanek, ale nikogo przy sobie. No cóż - może nie jest mi pisane ... no i (...) troszkę mi tego szkoda :(

Gość gość
szkoda,że prawicowe i szkoda,że wschodnia Polska :( daleko.