Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam 5 kurtek na auckcji używanych.Oceńcie czy dobrze zrobołam

Polecane posty

Gość gość
kurtki jak kurtki jeśli nie masz to za 300zł kupiłas kurtki na wszystkie sezony wylądają na porządne

Gość gość
jejku oszalałaś, w ogóle nie podobają mi się te kurtki i to za 300 zł!!! wolałabym za te pieniądze kupić dwie ładne nowe kurteczki, za 150 zł, można kupić super kurtkę, a za takie w lumpie byś zapłaciła po kilka zł za sztukę, wiem bo sama czasami kupuje coś w lumpie tylko za zwyczaj są to rzeczy tzw "po domu"

Gość gość
Mi się podobają ;)

Gość gość
za kilka złotych byś tych kurtek w lumpie nie dostała,Bez przesady,zwłaszcza zimowych.Dziś już nie ma lumpeksów gdzie kurtki sa po 3 czy 4 złote..

Ja uważam, że lepiej kupić jedną porządną uniwersalną kurtkę, niż kilka, zajmujących miejsce w szafie. Podobne kurtki widziałem w markecie nowe za podobne kwoty, więc nie wiem, czy zrobiłaś dobrze...

Gość gość
oczywiście,że można kupić ,u mnie w mieście jest lump w którym wszystkie kurtki w dzień dostawy są po 15 zł, właśnie coś takiego jak na tych zdjęciach, panna które je sprzedała może się cieszyć, bo pozbyła się niemodnych już kurtek, ma 300 zł i miejsce w szafie, a myślisz że czemu je sprzedała, chyba nie dla tego,że super jej sie podobały, albo kupiła je właśnie w lumpie za kilka, kilkanaście zł i opchnęła na allegro z zyskiem, swoją drogą to chyba też zacznę tak robić jak widzę,że ludzie za 300 zł kupują takie kurtki

Gość gość
Też wolałabym jedną nową za 200 lyb kilka z używanego po 15 zł ale... te kurtki są niezłe i marka porządna. Jeśli będą dobrze leżały to jesteś nieźle obkupiona.

Gość gość
tragiczne, i nie klam, ze kupilas bo nie ma ofrt kupna!

Gość gość
Sam fakt ze jest to 5 kurtek to mysle ze sie nie oplacalo. Po co? Ja na sezon jesien zima mam dwie. Plaszczyk na jesien i kurtke na futerku na mrozy. Tak szczerze zawsze i tak co roku mam ochote na nowe okrycia wierzchnie. Bedziesz w ogole miala czas sie tak przebierac codzien w innej kurtce? W praktyce to w uzyciu bedziesz pewnie miaka 2 gora 3. A za rok ci sie i tsk znudza. Kurtka to nie spodnie, zr trzeba miec wiecej sztuk. Utopilas troszke te pieniadze moim zdaniem. Czy ladne? Rzecz gustu nie wnikam. Ale ilosc zbedna.

Gość gość
bardzo fajne. brakuje mi tylko informacji jakiej firmy.

Gość gość
kurtki są super, opłacało się :) sama bym kupiła :)

Gość gość
W życiu bym nie założyła żadnej, zero elegancji i wyglądają na zimne (przynajmniej te puchowe, jak podszewki). Beznadzieja.

Gość gość
Ta biała bardzo tandetna

Gość gość
A one wszystkie sa z abercrombie czy tylko biala?

Gość gość
Nie no nie są złe tylko ta pierwsza brzydka jest taka już całkiem nie modna ale reszta jest ok

Gość gość
Mnie się własnie podoba ta pierwsza biała i ta ostatnia też jest ładna, 3 pozostałe nie kupiłabym nawet za 10 zł. Moim zdaniem przepłaciłaś, trzy stówy za używane kurtki wychodzi drogo. Ja mam u siebie w mieście ulubiony lumpeks i jak jest nowa dostawa, to przychodzą super rzeczy. Ciuchy są na wagę, kurtkę kiedyś kupiłam zimową, taka podobną własnie do tej ostatniej na zdjęciu, za 30 zł. Czyli ktoś pewnie kupił takie okazje w lumpku i sprzedał, ma 100% zysku. Jeżeli miałabym 300 zł, wolałabym kupić 1 porządną kurtkę, albo nawet dwie w miarę porządne, ale nowe, a nie 5 używanych.