Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozba z tarota

Powróże z Kart tarota

Polecane posty

Gość gość
Natalia Jestem chyba za slaba zeby sobie z tym poradzic, on zawsze byl mniej czuly i wrazliwy dla mnie. Strasznie mnie to wszystko boli ze tak sie stalo. No coz moze musi tak byc zeby mnie tak zycie przeczolgalo na sam poczatek. Mimo wszystko bardzo Ci dziękuję za wrozbe i zycze wszystkiego dobrego :)

Gość wrozba  z tarota
gość dziś Agnieszka 03.08.1978 r. czy otrzymam awans w pracy? Tak jest szansa, ale ten awans może wiązać się z przeprowadzką zmianą miejsca, co nie wydjzie ci na dobre, sprawi ze bedziesz samotna, albo ludzie sie odsuna od ciebie z zazdrosci ze tobie sie udalo gość dziś Jak będzie wyglądała moja sytuacja finansowa w najblirzszych latach. Marta89 Uważaj w twoim otoczeniu sa fałszywi ludzie którzy beda chcieli cie oszukach, ara krolewska , on i ona oszustwo, jesli bedziesz silna i nie dasz się zwieść pozorom wyjdziesz na prostą i problemy znikną

Gość gość
Co z małżeństwem Rafała?.

Gość Anik anik
Anna 07.07.1984 co mnie czeka

Gość gość
Czy naprawdę jesteśmy sobie pisani? Ja 21.09.73 On 15.03.73

Gość gość
Jestem sama , kiedy znajde milosc ? Teresa

Gość gość
Ponawiam pytanie, bo zostalam pominieta. Z gory dziekuje z odpowiedz Anna 16.09.1991 czy sa jeszcze jakies szanse na to, ze facet w ktorym sie zakochalam odezwie sie do mnie, albo spotkamy sie przypadkowo i cos z twgo bedzie? Czy moze powinnam o nim zapomniec? Nie widzielismy sie przez ostatni miesiac...

Gość gość
Pimpuś też został pominięty. Wróżka a ślepa. :(

Gość gość
Agnieszka 01.11.1972 co mnie czeka w pracy w najbliższym czasie?

Gość gość
Angelika 19.07.1996r Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe lub czy wydarzy się coś niespodziewanego w moim życiu?

Gość wrozba z tarota
Anik anik dziś Anna 07.07.1984 co mnie czeka Co cie czeka sytuacja budzaca niepewnosc, czujesz sie zagubiona. Zmiana domu, przeprowadzka. Manipulacja, trudne czasy, problemy z ciagloscia finanowa, ale dasz sobie rade jestes silna gość dziś Czy naprawdę jesteśmy sobie pisani? Ja 21.09.73 On 15.03.73 Tak dobry facet dla ciebie czuly troskliwy taki troche tatusiowaty, ale uczuvciowo u was ok. Stabilnie

Gość wrozba z tarota
gość dziś Jestem sama , kiedy znajde milosc ? Teresa milosc jest na wyciagniecie reki blisko, rozejrzyj sie wokol, i to dosc powazny zwiazek zapowiadaja karty gość dziś Ponawiam pytanie, bo zostalam pominieta. Z gory dziekuje z odpowiedz Anna 16.09.1991 czy sa jeszcze jakies szanse na to, ze facet w ktorym sie zakochalam odezwie sie do mnie, albo spotkamy sie przypadkowo i cos z twgo bedzie? Czy moze powinnam o nim zapomniec? Nie widzielismy sie przez ostatni miesiac... Wroci albo droga do tego jeszce daleka i bolesna. Wrzuc na tak zwany luz on czuje sie osaczony i ograniczony potrzebuje wolnosci i innego podejscia zupełnie od ciebie oczekuje. Zaprponuj przyjazn kolezanstwo na poczatek, schowaj troche uczucia ale nie narzucaj sie

Gość Gerg
Jakie bedą najbliższe lata Grzegorz 15.01.1983

Gość gość
Janusz 13.11.80 Podoba mi się bardzo pewna dziewczyna, ma na imię Agnieszka, podobno jest wolna czy miałbym u niej jakieś szanse?

Gość gość
Bardzo dziekuje :) Teresa

Gość gość
czy spotkam odpowiedniego partnera?anka

Gość wrozba z tarota
gość dziś Agnieszka 01.11.1972 co mnie czeka w pracy w najbliższym czasie? Trudne czasy, ktos bedzie probowal ci namieszac, zepsuc opinie, manipulowac toba, udajac przyjaciela, a chce cie wykorzystac gość dziś Angelika 19.07.1996r Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe lub czy wydarzy się coś niespodziewanego w moim życiu? Spokoj i pozytywnie, jeśli jesteś w zwiazku ot bedzie harmonijnie i zgodnie, jesli to przed toba , to zapowiada sie odbry okres na poznanie kogos i zwiazanie sie znim

Gość mamakinga89
A ja mam pytanie dotyczące mojego związku tzn czy to jest ten na całe życie czy czeka mnie jeszcze coś

Gość gość
Powiedz mi jeszcze proszę Agnieszka 01.11.1972 co z moim zdrowiem?

Gość gość
To prawda.Tatusiowaty i troskliwy:-) Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Gość wrozba z tarota
Gerg dziś Jakie bedą najbliższe lata Grzegorz 15.01.1983 Życie w dostatku, doborowe towarzystwo, szcescie, pomyslnosc, dobre zdrowie. Wlasciwie czego sie nie dotkniesz za co nie wezmiesz spelnisz sie. Takze nowy zwiazek albo nowy intters. Msz moc w sobie i sile by teraz zmienic praktycznie całe swoje zycie gość dziś Janusz 13.11.80 Podoba mi się bardzo pewna dziewczyna, ma na imię Agnieszka, podobno jest wolna czy miałbym u niej jakieś szanse? Raczej traktuje cie jak kolege, przyjaciela, nie ma u niej uczuc w sensie milosnych

Gość wrozba z tarota
gość dziś czy spotkam odpowiedniego partnera?anka jak najjbardziej. Czuje ze teraz nie jest dobrze u ciebie. Cos sie skonczylo, panuje chlod w sferze uczuc, moze ktos cie zdradzil i ozulkal ale nie zamykaj serca, milosc jest c***isana jeszcze i to dobra

Gość wrozba z tarota
mamakinga89 dziś A ja mam pytanie dotyczące mojego związku tzn czy to jest ten na całe życie czy czeka mnie jeszcze coś Niestety mimo że teraz są uczucia miłośc nie jest to związek na całe życie. Skonczy sie niestety rozstaniem i upadkiem . Bolesny rozpad, zmiana, całego swiatopoglądu i zycia ale to wyjdzie ci tylko na dobre nie bój sie tego, bedzie duże bum , ale wyjdziesz z tego zdrowsza i lepsza

Gość gość
Mam pytanie czy moje drogi jeszcze zejda się z tym mezczyzna ja Agata 24.07.93 on m. 24.04.91

Gość gość
Gosia 10-11-81 jak z miloscia i najblizsza przyszloscia?

Gość gość
Co widzisz w naszym związku? Ela 25.07.82 i Patryk 23.10.86

Gość gość
Nika 12.01.94 Tomasz 26.09.89 kiedy mój partner mi się oświadczy?

Gość gość
Jestem Sylwia15.01.1989 mam takie pytanie w zasadzie 2 pytanka. Kiedy wejde w zwiazek i jaki to bedzie mezczyzna?:-)

Gość gość
Czy jestesmy sobie pisani I w koncu bedziemy razem? Ja 03.12.1978 ona 15.04.1985. ..