Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zrozpaczony :(

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kobietą od 3 miesięcy a ona nawet się do mnie nie przytuli oboje po 30-stce, coraz bardziej mi brakuje bliskości, dotyku drugiej osoby, zaczynam świrować :( nie potrafię tak jestem typem faceta dla którego dotyk, przytulanie czy bliskość drugiej osoby jest bardzo ważna. Ona potrzebuje czasu a ze mną coraz gorzej :(

Gość gość
Sam ją przytul, rób pierwsze kroki, jak nie bedzie chciała to znaczy że nie myśli o tobie w tel sposob jak ty o niej

Gość gość
Ja ją przytulam jak jest okazja ale ją to nie rusza, rozmawialiśmy na ten temat i dla niej po prostu za wcześnie na czułości bo chce mnie lepiej poznać. Ja ją rozumiem ale ze mną coraz gorzej :( trochę podupadam psychicznie, chodzę smutny, przygnębiony.

Gość gość
Myslę że gdybyś się jej podobał to nie byłaby taka oziębła, zacznij ją trochę zlewać i czekaj na reakcję

Gość gość
Jeśli ona myśli o Tobie poważnie to zacznie się starać ;)

Gość gość
tego się obawiam że się nie podobam :( tylko po co trzy miesiące to ciągnie

Gość gość
po co to robi to już jest inna kwestia i przyczyny mogą być przeróżne.. nuda, brak alternatywy, boi się twojej reakcji jak to przerwiecie? no nie wiem Na razie radziłabym abyś był bardziej oziębły i nie pokazywał że Ci zależy ;)

Gość gość
ona wyraźnie mi powiedziała że z każdym facetem tak ma i jest ostrożna. Na brak zajęć nie narzeka, alternatywa też by się znalazła bo jest atrakcyjna i wygląda młodo