Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy całujecie koty w pyszczki? ja swojego całowałabym

Polecane posty

Gość gość

wiem to i boję sie krytyki ludzkiej

Gość gość
Moj sam sie do calowania nastawia :)

Gość gość
Oczywiście, że całuję moją kizię mizię w pyszczek :) Niech ludzie krytykują, co mnie obchodzi ich zdanie.

Gość gość
ja to nawet na ulicy koty zagaduje, nie całuję ich wtedy, bo obce i nie wiem co jadlo, jakąś zakazoną krew może, ale swojego bym calowała i wiem, że tez nie liczyloby się zdanie innych

Gość gość
O fuuu calujesz po lapach ktorymi kupe w kuwecie zakopuje jestes oblesna

Gość gość
kotki nie kpia w kupie, tylko żwirku, na ile żwirek czysty zalezy od człowieka, nie kota ewa jest najz******tsza osoba na forum chciałabym mieć zycie takie jak Ty Ewa, kiedys ci mówiłam juz;-)

Gość gość
Koty lapy sobie czyszcza :)

Gość gość
Wolę mojego kota pocałować tyłek,niż jakiegoś przypadkowo spotkanego oblecha z dyskoteki.Kota się brzydzą,a zrobią loda byle jakiemu,tak zaraz,fuj:-(

Gość gość
słuszna uwaga, nie wiem ską dpogląd, że zwierze jest jakieś inne jak nie umycie rąk po dotknięciu klamlki w miejscu publicnzym i weźiecie potem orzeszka na przykład to nie pobieracie mniej bakterii niz przy calowaniu kota, kot jest akurat jednym z najczystszych stworzsen na ziemi spi 16 godizn, myje sie połowę pozostałego czasu, brzydzi się smordu g****a i nieczystości

Gość gość
Nie całuje sie zwierząt ponieważ można zarazic sie ich pasożytami Mam pytanie Co ile odrobaczasz kotka? A siebie ? I tu masz odpowiedź czy masz pasożyty czy nie :(

Gość gość
siebie odrobaczam zdrową dietą, probiotykmi i kiszonkami kota nie mam, ale pragne i będe go odrobaczac jak dbasz o kota, to mozesz go i po d***e calowac jak dbasz o babe, to mozesz jej i o***t lizac, to samo

Gość gość
w głowę całuję, w pyszczek się brzydzę

Gość gość
główka to dobre kocie miejsce do calowania, czólko miedzy oczkami również?

Gość gość
Koty są czystsze nie raz od ludzi. Ale nie całowałam mojego.. On nie lubił

Gość gość
Muszę rozczarować niektórych,ale mój kot nie ma pasożytów.Mam wyniki badań kału na pasożyty,inne też,więc ktoś trafił kulą w płot.Psie i kocie zęby są siedliskiem bakterii,ale nie większym niż ręce człowieka,który ich nie myje po powrocie do domu,czy po wyjściu z toalety.Tacy syfiarze roznoszą glistę ludzką,owsiki i inne świństwa.Drapie się po tyłku,bo go swędzi,a potem tym łapskiem dotyka wszystkiego.:-(

Gość gość
Mam badania kota i nie ma pasożytów,pies też nie ma,ale on ma większe szanse,bo wsadza chętnie nos w każde paskudztwo,psia świnia :-P

Gość gość
no to trzeba dbac o zabki kotka tez wtedy, ja bym dbala, bo wiem, ze by chciala calowac po pysiu