Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla miłości warto zostawić wszystko

Polecane posty

Gość gość

Znam fajnego faceta... jestem szczęśliwa. Ale pojawia się problem mieszkania - on oczekuje bym mieszkała z jego rodzicami, siostrą i bratem. Jak twierdzi dom duży, a oni dadzą nam duży pokój. A ja mieszkam we własnym domu z małym ogródkiem. Mam 4 pokoje i jeszcze poddasze do zagospodarowania... Nie chce się przeprowadzać zwłaszcza, że w jego domu zawsze pełno ludzi, nie wyobrażam sobie kochać się mając teściów za jedną ścianą a nastoletnie dzieci po drugiej. Dla niego to normalne, że mieszka się na kupie. Dla mnie to fajne jak są święta, jak duża rodzina spotyka się razem. Jego dziwi, że każdy kto w mojej rodzinie decyduje się na mieszkanie z kimś bez ślubu lub ślub to zamieszkują oddzielnie. Dla mnie normalne, że mieszkam osobno.

Gość gość
Nie jestem. Nie wiem jak w ich domu pomieściła bym się z moimi rzeczami. Poza tym jeden pokój mam przerobiony na biuro...

Gość gość
nie ma takiego faceta dla którego zamieszkałabym z całą jego rodzinką ,nienawidzę takiego życia w kupce,ale są kobiety które się w tym odnajdą ja nie

Gość gość
Ja się tam nie widzę - tam jest wszystko ustalone z góry np. niedziela godz. 8 cała rodzina obowiązkowo do kościoła, 12 jemy rosół, 13 drugie danie - najczęściej schabowy lub jakieś pieczone mięso. Obiady gotuje tylko mama (jedna kuchnia). A ja w niedzielę nieraz o 12 wstaje...

Gość gość
haha to jak w wojsku :-) to ja wole być starą panną i spotykać się z moim na moich zasadach i bez żadnych wizyt rodzinki,nawet jakbym wpadła z ciążą to mój spokój będzie utrzymany od takich cyrków rodzinkowych

Gość gość
A dlaczego on nie chce przeprowadzić się do ciebie?