Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja relacja z wizyty u 2 prostytutek

Polecane posty

Gość gość

Ustawka przez tel anons z neta, w mieszkaniu miłe powitanie, dziewczyny naprawdę zbliżone do zdjęć max 2-3 lata dalej (jak do tej pory zawsze trafiałem na starsze o wiele... min 5 lat niż to co w ogłoszeniu).Łazienka nie bardzo, kąpiel w starej wannie, chodnik pod wanną zalany...ręcznik malutki (uprany ale stary), ostatniki żeli pod prysznic, czyli mieszkanko satre i ochydne (później wspominały że są tu tylko drugi ost dzień, już tego samego dnia miały się wyprowadzić, ale najemca się nie wstawił. Są tymcczasowo, bo tam gdzie były ostatnio to się skapnęli czym się zajmują i ich wywalili). Podobno...Więc kaska 350zł (anal za dopłatą 50zł, tylko z tą młodszą, zostalem poinformowany na miejscu, a nie przez tel :) Lodzik spoko bez kalosza, ta młodsza lepiej robi (nie drażni zębami) i prawie do końca, da się kierować głową, starsza gorzej i coś marudziła że jej się nie chce zmęczona jest i woli sex, było odczuć że robi loda bo musi, z każdą sekundą coraz gorzej. Dziewczyny pytają jak chce je pieprzyć, wypinają się na łóżku obie, więc na zmianę, nie pozwalają sobie wkładać palca w szparkę jedynie posmerać (chyba że za dopłatą)...potem misjonarz (minetki nie da się, chyba że za dopłatą)...anal to bzdura, co w ogłoszeniu (to nasza pasja czy coś takiego), nie dość że dopłaciłem 50zł (chyba źle zrobiłem bo później przy seksie za wszystko chciały dopłatę jak wspominałem) po włożeniu w d***la do połowy członka powiedziała ze ją boli i musiałem wyjąć, mówiłem ze zapłaciłem i tak dalej, a ta starsza: że koleżanka próbowała i ją boli, więc nie da rady i mówi że dupa to służy do sra..a później jak je sunąłem brak podniecenia, od tej pory brak jakiegokolwiek zaangażowania z ich strony tylko głupie dopowiedzenia ze strony starszej: długo jeszcze, walisz mnie czy nie...chciałem na twarz a spuściłem się w środku młodej, bo nie wiem czy dałbym radę na twarz po wyjęciu i daniu do buzi starszej bardzo go gryzła zębami jakby nie chciała do buzi...więc musiałem się spuścić w szparkę młodej... Brak jakiego kolwiek przejęcia, stękania...widać że za kasę...(tak myślałem:( bo chyba zawsze jest tak w sobotni wieczór, ze są zmęczone itd, dlatego myślałem że jak we dwie dadzą radę..ale nic z tego).Troche słabo ,już lepsza jedna konkretna niż dwie beznadziejne...,następnym razem ustawię się sam z młodą :) a wy prawiki jak tam? nadal na ręcznym? :)

Gość gość
Haha masz sie czym chwalić !!! Do psychologa marsz a jutro badanko na wenery .

Gość fotel
uuuu nieciekawie. to już lepiej se konia zwalić niż tak się męczyć.

Gość 92
po co do psychologa? super zabawa, eh tez bym tak chciał.

Gość gość
Dam Ci dobra radę. Spróbuj z samotną matką w potrzebie, taka to i się zaangazuje i o życiu pogada :) na zegarek nie patrzy i w sumie taniej wychodzi.

Gość gość
nie podniecają mnie maciory z rozwalonymi szparami po porodach. :|

Oj dzieci, dzieci :P :P :P. x Dobrze że poszłyście już spać :D, x bo za kilka godzin, pobudka do gimnazjum :P :P :P. x Kilku znajomych korzystało z usług prostytutek, ale pierwszy raz słyszę, by ktoś poświęcał swoją godzinę za 350zł, na pluskanie się w cudzej wannie :P. Drogo Cię ta kąpiel musiała kosztować :P. x >>>Brak jakiego kolwiek przejęcia, stękania...widać że za kasę...<<< x Bo widzisz dziecko: TO JEST ICH PRACA i w najlepszym wypadku stękną, gdy je coś zaboli, albo będą musiały pierdnięcie powstrzymać :P :P :P. Zresztą podobno stękają mechanicznie, bo pobudzony odgłosami facet, szybciej kończy :D. x >>>minetki nie da się, chyba że za dopłatą<<< x Przez Twoje wymysły :P, o mało nie zwymiotowałem :(. Pierwszy raz słyszę, by facet chciał zrobić minetę prostytutce. Pewnie chciałeś zlizać jej świeże siki i spermę stałego klienta, któremu dała bez gumy :P. Ale z Ciebie SMAKOSZ :P :P :P. x I wyobraź sobie GÓWNIARZU, że wiele kobiet po porodach, ma szparki dużo ciaśniejsze, od puszczalskich nastolatek. Poza tym, potrafią pracować mięśniami kegla, o których taki smarkacz jak Ty, zapewne jeszcze nie słyszał. x Tak więc nie obrażaj kobiet, które rodziły, Ty PRAWICZKU - MITOMANIE :P :P :P.

misio rzadko czytam Twoje wyp.z racji kombinacji jakie wykonujesz ale dziś się poświęciłam i chciałabym uściskać ci

Gość gość
misio1 dziś ku/r/wa bucu je/bany, zamknij pysk jak w du/pie byłeś i gó/wno widziałeś !!! Nic nie masz do powiedzenia w kwestii prostytutek więc morda w kubel zasrańcu !!! I skończ z tym wklejaniem tych buraczanych cytatów !!! Wielki znawca który wszystkich chciałby pouczać, a jest zwykłym zabrzańskim czy rudo śląskim hanysem!!

Gość gość
Chodzę na panienki i wiem że wystarczy mi 20-30 minut. Więc drugie 30 można się popluskac nawet w cudzej wannie.

Gość gość
Dodam tylko że zrobiłem kiedyś panience minetę po pijaku, nie mogłem patrzeć na siebie ze dwa dni.

Gość gość
misio1 ty prostytutki na oczy nie widziałeś hehehehe

Gość gość
a podobno wszystkie nie dziewice twierdzą że dziewice biorą chętnie analnie i do ryja a tu proszę nawet zawodowa prostytutka ma opory :D to co dopiero dziewica/ och wy mitomanki wy :0 WOLE DZIEWICE! :D

Gość gość
gość dziś Jasne, że można się potem razem wykąpać z panną, na mieszkaniach są piękne dziewczyny, czyste i zadbane. Nie jeden by się zdziwil. A misio1 jest pokraką życiową i jego zdanie nikogo tu nie obchodzi

Gość gość
fantazje to ty masz prawiczku:D

Gość gość
s****wo poszlo do d***** i jeszcze taki zlamas liczyl ze one chca sie z nim bzykac z przyjemnosci a one za kase nie chcialy musisz byc naprawde zalosny

Gość gość
Byłem kiedyś u takiej jednej. Otwiera mi w szpilkach i w ogóle odwalona, zaprasza do łazienki i mówi żebym się nie spieszyl bo frytki sobie robi. Ale godzinę zaczęła liczyć po wyjściu z łazienki.

Gość gośćhgdtxtxtx
Fuuuj! Jak mozna chciec robic minete dziwce?! Przeciez trzeba byc kompletnym debilem! Jeszcze rzezaczke na dziaslach zlapiesz! W ogole bez gumy?! Jestes Ty normalny?!

Gość gość
gość dziś dziecko, gdybym miał opisywać każdą wizytę u prostytutki to bym książkę napisał, wierz lub nie :) Ciebie pewnie żaden facet nawet tknąć nie chce tak jesteś obrzydliwa i dlatego plujesz tu jadem ! 100 razy bardziej wolę chodzić do prostytutek niż poznać taką poczwarę jak ty !! Ale nie trac nadziei że w końcu kogoś poznasz bo jak mówi stare polskie powiedzenie "Każda potwora znajdzie swego amatora" więc pusta głowa do góry będzie ok...

Gość gość
większość z tollujących tu desperatek nie może pogodzić się ze swoją wrodzoną brzydotą i dlatego tu pyszczą :) Są zazdrosne, że wolimy piękne wartościowe divy niż takie grybe łysiejące pasztety z rozstępami i cellulitem jak one :D Słuchajcie tłuszczyki policzcie sobie do 10 może wam przejdzie :)

Gość gość
brunetos dlaczego zakładasz tematy z gościa?

Gość gość
smieciu musisz byc oblesny i wstretny , zadna ci za darmo nie da pozostaje ci placenie nawet za minete haaaa

Gość gość
gość dziś to nie brunetos, ten erotoman-gawędziarz

Gość Alexandraaa1993
#Misio Piona ! Za twoja wypowiedz ;)

Gość gość
Alexandraaa1993 dziś na 100% śmierdzici z ci/py obleśna kobieto fuuuuuuj !! co za prymitywy sie tutaj wypowiadają, żal...

Gość dfojhgohe
misio naczytał się bzdur na wizażu i powtarza:D najzabawniejsza cześć "I wyobraź sobie GÓWNIARZU, że wiele kobiet po porodach, ma szparki dużo ciaśniejsze, od puszczalskich nastolatek. Poza tym, potrafią pracować mięśniami kegla, o których taki smarkacz jak Ty, zapewne jeszcze nie słyszał." HAHAHAHAHAH:D🖐️ dobry żart z rana:D

Gość gość
dfojhgohe dziś hehehehe dokładnie wyrocznia ku/r/wa się odezwała... misio1 wszystkie rozumy pozjadał zarozumiały pyszałek a pies go je/bał śmiecia bedzie nam tu wykłady z anatomi buc robił, mięśnie kegla hehehee

Gość gość
misio1 to zbereznik, to ta sama osoba.

Gość gość
a good girl gone bad to HIM na 100%