Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci powiedzcie jak robicie dobrze kobiecie?

Polecane posty

Gość don fiasco
Zawozimy ją do centrum handlowego, a sami idziemy na piwo z kolegami.

Gość gość
daj jej kartę kredytową bez limitu i dwa dni w jakiejś dobrej galerii handlowej.

Gość gość
Moja dziewczyna lubi jak jej lize obie dziurki. Ale musi sobie zasłużyć. Jak nie jest posluszna nie ma orgazmu.

Gość gość
Roocham je swoją 20 centymetrową pałką i każdej jest dobrze. Reklamacji nigdy nie było.

Gość gość
E faceci tylko tyle jestem kobieta i żaden wpis na mnie nie zrobił wrazenia

Gość gość
PSuj2015 zryty beret masz

Dogladanie wszystkiego zeby bylo na miejscu (wszystko co sie miesci pod tym pojeciem). Zawiezdz tu, zawiezdz tam, dac dostep do karty kredytowej najlepiej bez limitu (naszczescie mojej to nie dotyczy). Naprawic to i tamto, uporzadkowac swoje rzeczy w garderobie bo zonki rzeczy juz sie nie mieszcza:D. Futerko przystrzyc, pomasowac tu i tam, seksik w kazdej mozliwej pozycji, alez prosze bardzo:D. Palcoweczke? Dlaczego by nie?, tak mi rob tak mi dobrze:D. Jest klawo jak cholera:P

Gość takajak
normalnie najpierw całuje ja po udach w okolicach szparki. czasem dotke majteczek ustami lub je przygryze, pogilgam przez majtki nosem. potem sciagam majteczki. dotykam jej muszelki palcami miziam z gory na dol dalej calujac uda. nastepnie dmucham powietrzem z ust a w koncu caluje c**eczke i jezdze po niej z gory na dol i na boki wiecej caluje. pozniej skupiam sie na guziczku i na wargach lubie po nich jezdzic obejmujac ustami z gory na dol ;p, pozniej wkladam jezyczek do srodka oczywicie po malu, rekami dotykam jej ud miziam tu i tam zaczynam ruszac jezyczkiem co raz szybciej, niekiedy go wyciaga i skupiam sie na guziczku a w srodku smigam paluszkiem. a dalej to juz roznie ale najwiecej to jezyczkiem w srodku i pieszczenie guziczka. lubie to :) a wiem ze sie jej podoba kiedy zaczyna poruszac bioderkami, mozna powiedziec ze nimi tanczy :D

Brunetos244 dziś Klawy77 To brzmiało jak wyznanie pantoflarza. To ty masz być sprite a nie pragnieniem. X Duzo dajesz duzo dostajesz:P

Faktycznie to kobieta liczy sie ze mna, woli sobie odmowic. Napisalem lekko tak z przymrozeniem oka;)

Gość gość
Klawy77 ty jestes egoista widac ze twoja kobieta musi tanczyc jak ty zagrasz a w zwiazku ty jestes pan i wladca wspolczuje tej twojej kobiecie

lize ja lize dlugo i dokładnie lize muszelke i zachaczam o druga dziurke i tak na przemian wsadzam paluszek do drugiej dziurki i lize jej muszelkei na odwrót maega odlot gwarantowany

Gość gość
Nie na każdą działa litanie faceci ach faceci nauczyli się lizani i każdy to powtarza widać ze nie znacie kobiet