Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona29

facet upil sie z kolegami w sobote

Polecane posty

Gość wkurzona29

i olal mnie na weekendzie.... bo biedactwo zle sie czuje! dzwonil ale nie odebralam... cisza trwa, odezwac sie?

Gość gość
Nie odzywaj się.... Sam przyjedzie przeprosić...

Gość gość
odezwij sie bo pujdzie kaca leczyć i tyle go zobaczysz:-P

Gość gość
dziecina z tym nieodzywaniem,wlasnie sie odzywaj,badz normalna,a jak przyjdzie weekend,ty go olej:)

Gość gość
To chyba pij z moim. Mój cala niedzielę przelazał w łóżko, wrócił o 5 nad ranem.

Gość wkurzona29
dokladnie 5 nad ranem! :D nie oddzywam sie bo jestem zla i tyle a w nastepnego weekenud nie mam zamiaru spedzac z nim

Też mi dziewucha co facetowi fochy strzela jak ten się napije wódki raz na miesiąc. Jakby pił częściej to by tak nie chorował. Trza było przyjechać i mu rosół zrobić na ostro a nie takie ceregiele odstawiać :D

Gość wkurzona29
ja mu nie bronie wychodzic****ic to jego glowa potem boli! ale jak sie umawia ze bedzie u mnie dnia nastepnego to chyba cos jest nie halo? trzeba bylo od razu powiedziec ze nie bedzie bo bedzie pil do rana i mam nie czekac...

Gość gość
ty sadzisz ze tym nieodzywaniem go ruszasz?:D,on ma to w doopie,i zapewniam cie ze nie 1wszy i nie ostatni raz nie wroci ci na noc.ale wy glubie baby jestescie.facet na noc nie wraca,pije z kuplami,pewnie se zadoopczy a potem bajke opowie ze przesadzil z piwem buhahaha

Po pijaku to z reguły facetom nie staje i tyle że sobie pogadają. Może myślał że nie będzie miał kaca na drugi dzień. Ja uważam że chłop zdrowy potrzebuje w życiu 3 rzeczy 1. dobrej d**y 2. dobrego jedzenia 3. dobrej wódki A jak jeszcze kobieta nie gdera z byle powodu to już ma raj na ziemi.

Gość gość
nie mierz wszystkich jedna miarka,ja po alkoholu moge i to dlugo:Da ze tobie nie staje to juz pech:D

Gość wkurzona29
ja nie gderam powiedzialam ze potrzebuje ciszy, odpoczywam sobie od niego jak dla mnie to kolejny weekend tez moze isc pic z kolegami ja sie potrafie soba zajac tylko nie lubie jak ktos jest nie slowny i tyle w temacie.

Gość gość
wiesz co?dla mnie facet ktory popija,nie wraca na noc,to zaden autorytet i kandydat na zycie.Bedziesz plakac i czekac,a ukochany bedzie chulal i na nocki nie wracal.Tam gdzie sa kumple i wodka,sa tez latwe panienki,zapamietaj sobie.Poszukaj sobie faceta ktory bedzie mial wartosci dla zwiazku,bo ten niestety ich nie posiada;Pozdr

Gość wkurzona29
dzieki przemysle wszystkie za i przeciw :) nie latwo jest przekreslic 2 lata razem i pierwszy taki wybryk .... ale mam czas :)

Gość gość
no właśnie weż kobieto poszukaj normalnego bo ciężkie życie cie czeka mój też wypije ale jesteśmy razem u znajomych umie się zachować wie kiedy przestać kac jest na drugi dzień nie powiem ale jaki sex i uczuciowy jest jak bym takiego olałą