Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie na szybko ,ubiór

Polecane posty

Gość gość

Kurcze pada u mnie na śląsku śnieg,nie mamy zimowych butów no ale ok mamy ocieplone trampki za kostkę więc mogą być,ma być jeszcze ciepło więc butów nie będę teraz kupować a jakoś przetrwamy do tych cieplejszych dni bo ma być jeszcze powyżej 10stopni,rano idąc z starszym do przedszkola (3 stopnie) widziałam dzieci w kurtkach jesiennych-na polarku :) jak dla mnie zdecydowanie za cienko ubrane i to maluszki w wózkach a inne w zimowych ubraniach. No i pytanko do Was ,moja córka ma 1,5 roku ubrać jej zimową ? trochę chora bo ząbkuje a ona ciągle chora przy zębach jest,więc schodzący już kaszel i gile :P przegrzać nie chcę by ne pochorowała się za bardzo znowu. Mamy kurtkę z ubiegłego roku na 86 i jeszcze jest dobra,ubrać do jesiennej czapki ?

Gość gość
Moje dzieci są już starsze i powiedzą czy jest im zimno i już od tygodnia chodzą w zimowych, bo u mnie codziennie rano wychodzimy przy minusowej temperaturze. Nie patrz na innych tylko na siebie i swoje dziecko. U mnie jedno potrzebuje zimą założyć rajstopy pod spodnie i polar pod kurtkę, a drugie całą zimę przechodzi z cienkich leginsach i cienkiej bluzeczce. Gdybym patrzyła na inne dzieci to ani jedna, ani druga nie jest odpowiednio ubrana :D

Gość gość
ja ubrałam mojej (16mcy) spodnie,rajstopy ,body krótki rękaw,bluzka i zimową kurtkę

Gość gość
no to zimno macie :) jak widzę czasami idiot ów w bluzach gdy inni pozapinani po szyję to się zastanawiam czy im jest ciepło czy zimno i udają że tak nie jest :D

Gość gość
ja dzis zalozylam 20msc corce juz cieplejsza kurtke. Pod spod body krotki rekaw i koszulka na dlugi. /////////////obecnie jest u nas 4stopnie i wieje silny wiatr. ja sama mam dzis cieplejsza kurtke,bo jest mi zwyczajnie zimno.