Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamAnia

Urodziny dziecka

Polecane posty

Gość MamAnia

Cześć, powiedzcie mi jak i gdzie organizujecie urodziny dla dziecka. Mam 5-letnią córkę i zastanawiam się czy nie zrobić jej urodzin w sali zabaw; mogłaby zaprosić przyjaciółki, miałyby możliwość zabawy w figloraju, przekąski, zorganizowaną zabawę z animatorem. Jakie jest Wasze zdanie na temat organizacji urodzin dzieci, może jest jeszcze za mała na to żeby zapraszać koleżanki z przedszkola??

Gość renia804
Teraz to w domu, ale jeśli pogoda by dopisywała, można taką imprezę zorganizować na dworze. Wiadomo, plener daje dużo więcej możliwości jeśli chodzi o atrakcje. Można by było chociażby wypożyczyć jakieś zabawki dmuchane - http://www.danmel.com.pl/index.php/kategorie/dzieci/ . Dzieciakom na pewno by się spodobało.

Gość gość
Ja swojej córce urządzam w sali zabaw. W domu jest na co dzień więc co to za frajda. Poza tym jakby weszło do niego kilkanaście dzieciaków to nie wiem co by zostało ;). W Parku Rozrywki Rodzinka (jak ktoś jest z Poznania to polecam) www.parkrodzinka.pl mają mnóstwo przeróżnego rodzaju rozrywek jak przykładowo Małpi w gaj w którym szaleją. Do tego animatorki naprawdę się angażują żeby jak najatrakcyjniej wypełnić czas.

Gość mamma_
Organizacja przyjęcia urodzinowego w sali zabaw to wg świetny pomysł. W mieszkaniu trzeba samemu kombinować, czym tu zająć dzieci, a w takiej sali ma się problem z głowy :) Zwłaszcza jak są dodatkowo jakieś fajne animacje, np. http://www.incaplay.pl/pl/animacje .

W mieszkaniu wcale nie trzeba wymyślać zabaw. Można zadzwonić po firmę animacji weselnych - robią teraz takie magiczne sztuczki, że trudno wymyślić coś lepszego :))) Animatorki ze Stacja Event to chyba czarodziejki, bo dzieci są jak zaczarowane :D