Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glgl

sucze z kundla

Polecane posty

Gość glgl

do kurw z kundla same jestescie przegrane glupie szmaty moj narzeczony by was nie chcial tepe suki pewnie wasze stare tez wpadly jak ta stara szmata i pewnie tez sa bezrobotne! zygam na was d***** do roboty anie mnie obrazac kurwsiska bo wyciagne z tego konsekwencje! Stara mojego narzeczonego jest szma*a a kur8y co jej bronia tak samo! Już na kafeterii cię dzisiaj wiedziałam przegrana suczo. d***** ktora nabazgrala drugi komentarz i dwier co go zalajkowaly to szmty ktorych stare sie puscily zeby wziasc slub...

Gość glgl
zygam na was d***** zdechjniecie na raka ohydne k***isdka pewnie bez pracy i bez wyksztalcenia! i Ty do mnie z duzej litery wiejska k****. twoja stara zdechnie... pokarze te oblesnie komenty narzeczonemu posmiejemy sie arzem z takich tepych szmat!

Gość glgl
zawiadomilam kogo trzeba tepe szmaty! widac k***w jest wiecej niz pozadnych kobiet dlatego k***a k***y zawsze bedzie bronila!

Gość gość
wypuścili już cie z psychiatryka?!

Gość glgl
zamnij morde k***o nie wypuszczona z burdelu! zdechnie ci stara!

Gość glgl
zdesperowane baby z pudla to k***y i szmty solidaryzuja sie ze soba bo to puszczalskie tepe dzidy a takich szmat jest wiecej omg nie dziwie sie ze te chlopy tak was zdrzadaja z ladniejszymi i bystrzejszymi;d

Gość gość
ale jesteś poy****a pisz dalej, niezły mam z ciebie ubaw psychopatko

Gość glgl
A ja z twojej starej prosze mnie zostawic wreszcie w spokoju!

Gość glgl
Nikt nie jest anonimowy w sieci w kazdej chwili moge z takiego zachowania gdzie jestem obrazana bez powodu wyciagnac konsekwencje prawne a wtedy ci sie krzywy ryj uspokoji... nie amsz pracy? szkoly? chlopa na pewno....

Gość gość
Ty wykształcona dopodajko co zamiata ulice a który facet by cię chciał? :D

Gość glgl
zamiata ulice twoja stara w przerwie miedzy obslugiwaniem klintow i ona jest dupodajka a chcial mnie moj narzeczony ktory by ciebei i twojej matki nawet nie oplul bo nie warto. zdechnij k****.

Gość glgl
tepa szmato i k***o widac internet jest pelen takich niedorozwojow umyslowych ze kundel i kozak wiedzialm od dawna ale ze kafeteria tez? szkoda czasu na dochodzenie sie z tlukami!

Gość gość
Nie to twoja stara się k***i z kim popadnie, a ty psychiczna dziffko jesteś ze zbiorówki pijaków w ciemnej bramie, dlatego do dnia dzisiejszego nie dowiedziałaś się kto jest twoim biologicznym ojcem. Zdychaj na tego hiva co ci go stara sprezentowała gdy cię wysrała :D

Gość glgl
Morda szmato bo zawaidomoi policje! jestes nmaprawde zerem bo sie do mnie doczepilas jak klient do twoej matki na scata

Gość gość
twój narzeczony jest tak samo posrany jak ty, oboje skończycie w psychiatryku, tacy jak wy później zabijają się nawzajem.

Gość glgl
dlaczego redakcja nie kasuje takich zalosnych komentarzy?????

Gość glgl
Nie to take zawziete k***y jak ty sie zabijaja i koncza w psychiatryku lob burdelu odp*****l sie wreszcie ode mnie o mojego narzeczonego bedziemy wdzieczni wracaj na kundla szmato! amen!

Gość gość
Jest tu moderacja czy ignoruje takie wpisy chorych umysłowo ludzi?

Gość glgl
wlasnie chyba nie ma bo by je skasowal i nie pozwalal mnie obrazac

Gość gość
I powiem ci jeszcze cos ty gupia s uko wlasne wylizalam torpede twojemu ojcu i zlal mi sie do ryja i teraz zajde w ciaze i odejdzie od twojej starej bo mi obiecal ślup!! I twoja stara pojdzie na bok bo ja jestem atrakcyjniejsza i lepiej ssam