Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrapooo

Konto osobiste gdzie?

Polecane posty

Gość sandrapooo

Hej:) Gdzie byście poleciły założyć konto osobiste? Szukam oczywiście konta darmowego z darmowymi wypłatami z bankomatów itd. Fajnie jakby był jakiś bonusik np wiem że w raifaisen konto mają oprocenowane... co myślicie o tym?

Gość joyx
Tak, to konto wymarzone jest stale oprocentowane i to niewątpliwie je wyróżnia na rynku. plus to też ubezpieczenia. Ja korzystam głównie z podróżnego, i muszę przyznać że są bardzo korzystne warunki

Gość Aleksa2211
Zgadzam sie z Wami całkowicie co do tego że jeśli już zakładamy konto to najlepiej w takim banku który jest zaufany i znany na naszym rynku. Istnieje cała masa rankingów którymi można się kierować. Ja dzięki temu znalazłam bardzo dobrą ofertę od http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konta-standardowe.html Jak dla mnie mają tam super warunki i wszystko odbywa się bez dodatkowych kosztów.

Gość Waszczyhhh
Ofert w internecie oczywiście nie brakuje i dlatego właśnie dobrze jest przejrzeć je i porównać ze sobą. Tak moim oczom ukazała się jak dla mnie oferta najlepsza https://www.credit-agricole.pl/klienci-indywidualni/konta Zresztą możecie wejść na tą stronę i przeczytać wszystkie niezbędne informacje. Sądzę że warunki jakie nam proponują spodobają się nie tyko mi. Dajcie znać co o tym sądzicie.

Gość szymek234
Ja ostatnio zaufałem i zalozylem konto osobiste w raiffeisen bank a konto otworzylem nie ruszając się z domu ze strony lukaszlodz.oferty-kredytowe.pl

Gość gość
w credit agricole też, przy jakiś wpływach