Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA PRAWDA HABAHA

JESTEŚ ZBYT ZAKOMPLESIONY ŻEBY

Polecane posty

Gość TAKA PRAWDA HABAHA

on kocha ta dziewczynę i seks niestety i nie obrażaj jej bo to prawda ale wie jaki on jest dlatego o nie go nie walczy i nigdy nie walczyła to twoja wyobrażnia transie ha ha bo wszyscy wiedzą że facet to wszystko piszę zreszta sam się chwali ze całe dnie spędza na internecie twój mąż pożal sie panie boże kolegom on poprostu jest chory uzależniony od seksu ale kocha ta kobiete ciebie na pewno nie wiesz bo widać to po was wystarczy spojrzać na wasze charaktery i zachowania nie które niestety sory ale to ty masz pecha gdyby chciała o nie go walczyć o to by ci zabrała go parę lat temu ale ty nawet nie wiesz z kim piszesz wszystkim opowiadasz o sswoim dramacie i każdy może ci tu odpisywać a co do miłości jego ona jest pewna dlatego nic nie robi i tu cię boli a my się śmiejemy z tego bo wiemy prawdę a ty udajesz jaki masz wymarzony związek i cały czas wmawiasz sobie chore jakieś jazdy na forum że wiesz niby z kim piszesz my wiem kto tu piszę na forum niestety bo ty się obnosisz z tym po całości i żalisz się każdemu jak to cierpisz niestety prawda jest taka że to nie ona cierpi tylko ty peszek dziewczyno i to się robisz śmieszne że liczysz na to że przyleci do ciebie i bedziesz mogła się dowartościować ha ha bo zarazie to ona się dowartościowuje najwidoczniej ma więcej klasy od ciebie a twój mąż cię cały czas okłamuje a ty myslisz że tak nie jest i wszyscy ci zazdroszczą twoje szczęścia tak najłatwiej jest sobie wytłumaczyć prawde którą się usłyszy na temat swoje fikcyjnego związku jak się nie chce go tracic proszę możesz sobie gadac co chcesz ale to tylko się oszukiwanie tak laska ma cię w d***e a ty cię ktoś cały czas prowokuje i czaka aż tylko zrobisz coś nie tak żebyś odpowiedziała za oszczerstwa które wypisujesz na temat życia prywatnego czyjegoś ciekawe skąd się dowiedziałaś o ile jesteś kobietą bo to jest śmieszne co tu wypisujesz ma problem ewidentnie widać i nie potrafisz przeżyć że LASKA ma cię głęboko w d***e i wcale ci nie mieszała po prostu sobie to uroiłaś dziwne że do niej nie chcesz napisać ha ha bo to mnie śmieszny swój problem rozwiązujesz na forum śmieszna jesteś mamy z ciebie nie zły ubaw masz tyle lasce do zarzucenia a nie potrafisz jej tego realnie powiedzieć bo wyjdziesz na psychicznie chorą bo nie masz dowód na cokolwiek a może laska nawet nie wie że taka desperatka jak ty może pisać tu o niej i jej tu coś zarzucać gość lecz się naprawdę

Gość gość
Sama się lecz psychiczna dziffko co tu każdego dnia atakuje żony i mężów. Do kogo te jęki twoje? Wszyscy mają z ciebie ubaw. Każdy co chce to ci odpisze, a ty debilko myślisz, ze to on albo jego żona. Tak cię kocha, ze stękasz tu każdego dnia wywłoko, której cudzy maż psie gowno na łeb wywalił :D

Gość gość
coś tam bełkocze bez ładu i składu tępa qrwa. pewnie znów się narąbała

Gość gość
Ty d***** żal ci dope ściska, że jakaś żona ma szczęśliwe małżeństwo, a na ciebie żaden nawet nasrać nie chce?

Gość TAAAAKA PRAWDA
Sama się lecz psychiczna dziffko co tu każdego dnia atakuje żony i mężów. Do kogo te jęki twoje? Wszyscy mają z ciebie ubaw. Każdy co chce to ci odpisze, a ty debilko myślisz, ze to on albo jego żona. Tak cię kocha, ze stękasz tu każdego dnia wywłoko, której cudzy maż psie gowno na łeb wywalił XXXXX GOŚC TO TY CHYBA NIE ROZUMIESZ TREŚCI CAŁEGO WPISU KTÓRY KIERUJE DO CIEBIE TWOJA WYPOWIEDZ JEST BARDZO WYCZERPUJĄCA ŻE Z CIEBIE MOŻNA MIEĆ UBAW BO WIDAĆ NIE DOCIERAJĄ DO CIEBIE SŁOWA KTÓRE NAPISAŁ KTOŚ KTO WIE KIM JESTEŚ A TY MYŚLISZ ZE NIE WIE TA LASKA MA CIĘ W DUPIE ROZUMIESZ KIEDY TY PRZEJŻYSZ NA KOLEŚ HA HA TRNSIE ZROZUM TO BO Z TEJ CHOROBY CI ODBIJA NAWET NIE ROZUMIESZ CO KTOŚ NAPISAŁ I NIE DOPUSZCZASZ TEGO SO WIADOMOŚCI I DALEJ SWOJE PIERDOLISZ JAK POTŁUCZONA HA HA ALE SMIESZNE WEZ PIERDOL SWOJE TO NA PEWNO WSZYSCY WEZMĄ CIĘ ZA NORMALNĄ BO TO SMIESZNE W JAKI SPOSÓB ODPOWIADASZ NAWET NIE MASZ ARGUMETÓW NO TAK OANONIMOWO WIELEKI KOZAK CO NIE MOGĘ WSZYSTKO POWIEDZIEĆ BO W REALU JESTEM NIKIM SORY ALE WIDAĆ ŻE MASZ PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM TEKSTU CZYJEGOŚĆ HA HA SZKODA MI TAKICH LUDZI CO SĄ CHORZY NA CHOROBĘ ZWANĄ KOMPLEKS A POZNIEJ MAJĄ ŻYCIE JAKIE MAJĄ tak laska ma cię głęboko w dupie a ty myślisz że coś ci chciała zabrać ha ha co chciała ci zabrać i kto niby napisz do niej nikt nie chce słuchać wyżaleń na forum od jakieś anonimowej desperatki która ma problem i wszystkim piszę o tym na forum latami jęczy ha ha i jest transem ha ha :D:D i myślisz ze ikt nie wie kto to tyle siedzi na necie och jakie to żałosne przestań sobie wmawiać że ktos ci chciał coś rozbijać bo to smieszne bo prawda jest taka że twój zakomplesiony facet szukał żeby rozpierdolić związek tej dziewczynie i szukał wrażeń ha ha i to jest prawda i to bie twój kochany facet chciał wylać gówno na łeb tylko niestety nie udało sporuchać więc teraz udaje swiętoszka żeby się nie wydało jaki jest naprawdę ha ha :::::DDDD jak mi smutno że taka jesteś naiwna transie :D szkoda mi czasu na takich ludzi jak ty bo tak swoje pierdolą walcz walcz sama ze są ha ha bo jesteś chora na głowę a ona ma klasą większą od ciebie desperatko skączona !!!!! idz jeczeń ha ha

Gość tak kocham ją
wiesz w ogóle kim jestem chyba nie ale śmieszne jak gość sobie wypisuje że na mnie żaden facet na srać nie chce na ciebie za to srają i to codzinnie dlatego jesteś samotna w każdym związku jak się k***isz gość lubisz słuchać prawdę na swo temat każdy szanujący facet który kocha swoją kobiete nie bedzie chciał się znią kochac na boku ha ha i tu wielki szacunek czyli szanuje bo na strać nie chce a na ciebie sra kazdego dnia i na inne ale nie na nią a wiesz dlaczego bo szanuje ha ha :D:D:D:D co za pech !!!