Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 27 lat bez prawa jazdy bez pracy bez dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna go określić jednym słowem?

Gość gość
bez prawka to logiczne, że nie ma dziewczyny a z pracą to różnie jest w naszym kraju. Sam zacząłem szukać pracy. Określić taką osobę można różnie. Prawo jazdy nie jest konieczne do życia tak samo dziewczyna a praca tak.

Gość samiec_alfa9
Czekasz na "nieudacznik" ? Tak bardzo chcesz to przeczytać ? Sorry ale nie znam cię, więc nie określę cię żadnym słowem.

Gość samiec_alfa9
Ja mam pracę (własna działalność), prawo jazdy i dziewczynę. I uwierz że nie jestem mniejszym "nieudacznikiem". Z innymi "banalnymi" rzeczami w życiu sobie nie radzę.

Gość gość
Ale jesteście schematyczni i bezmyślnie idziecie przez życie. Jakby gadali, że "prawdziwy mężczyzna musi wydłubać sobie oko to też byście robili? pewnie, że tak :( Nieudacznik bo brak prawka? bo nie ma dziewczyny? śmiechu warte. Chcesz mieć prawko to je robisz nie chcesz to nie podobnie z dziewczynami. Chcesz to próbujesz a nie chcesz to żyjesz sam proste.

Gość gość
Cucunio mamuni, i tak do końca swoich marnych dni...

Gość gość
ja mam zniszczoną psychike i depresje więc po co mam udawać przed dziewczyną towarzyskiego gościa. Aby stworzyć zwiazek musze sie otworzyc przed dziewczyna i nie udawać ale wtedy zobaczy pustke i sie wystraszy. Jak sie nie ma nic do zaoferowania to lepiej nie zawracać nikomu głowy.

Gość samiec_alfa9
Cucunio mamuni, i tak do końca swoich marnych dni... xxxx Bardziej marne życie mają ludzie gnijący w toksycznych związkach.

Gość gość
Egzaminy na prawo jazdy to w tym kraju koszmar. Nie wiem już jak mam z tym walczyc, dlatego wzorem znajomych zamówie sobie chyba prawko kolekcjonerskie ze strony fastidcard.com. Tym bardziej, ze teraz mają ten zniżkowy kod 84NA7R5B.

Gość gość
gość 08:11 chcesz iść siedzieć ?

Gość gość
Trzeba to ująć inaczej, facet bez samochodu nawet takiego za 1000 zł to rzeczywiście nieudacznik. Argumenty za tą tezą są takie, że mnóstwo osób w Polsce jeździ bez prawa jazdy mając swój samochód, więc brak dokumentu nie jest tu przeszkodą. Jazdy mógł ich nauczyć ojciec, kolega, wujek itd Dla chcącego nic trudnego. Kolejny argument za tym, że chłop powinien mieć auto jest taki, że łatwiej mu z racji płci o pracę i większe zarobki. Używane auto można kupić już za 1000zł. Wniosek? Tylko mężczyźni-nieudacznicy w Polsce nie mają auta(pomijam tych którzy z racji stanu zdrowia nie mogą prowadzić)

Gość Nero_
Powiadasz, ze nawet bez prawka można sobie od tak jeżdzić autkiem? I taki ktoś już jest gość? To powiedzmy, ze taki ktoś powoduje wypadek taki poważny, to nie dość, że jest nieudacznikiem, to jest jeszcze skur^%ielem. Nie wiem skąd się to wzięło, że facet musi mieć auto. Jakby każdy delikwent przechodził psychotesty przed dopuszczeniem do prawka, to połowa kierowców jezdziłaby jednośladem. Stad tez zdawalność jest teraz mała, bo zwyczajnie wielu nie nadaje się do prowadzenia auta.

Gość gość
gość dziś Jazdy mógł ich nauczyć ojciec, kolega, wujek itd Dla chcącego nic trudnego. Kolejny argument za tym, że chłop powinien mieć auto jest taki, że łatwiej mu z racji płci o pracę i większe zarobki. Używane auto można kupić już za 1000zł. Wniosek? Tylko mężczyźni-nieudacznicy w Polsce nie mają auta(pomijam tych którzy z racji stanu zdrowia nie mogą prowadzić) x Większej bzdury nie czytałem. Nauczyć może matka, koleżanka, koleżanka. Prawo jazdy nie jest przypisane do płci. Kierować może każdy mężczyzna i kobieta. Mamy XXI wiek i równouprawnienie więc skoro kobiety nie muszą być kurą to mężczyzna nie musi koniecznie być kierowcą.

Oj tam od razu tak kogoś określać i wrzucać do jakiegoś wora, nieładnie tak :) Jak to mówią każdy jest odrębną jednostką i trudno tak od razu kogoś oceniać. Z resztą jak to się mówi raz z górki, innym razem pod górkę :) 27 lat to młoda osoba która przecież może wiele jeszcze zdziałać.

Gość gość
Większość wypadków jak na razie powodują ludzie posiadający prawo jazdy.

Gość Jozek1234
Psychotesty dużo dają zwłaszcza jak są przeprowadzone przez odpowiedniego specjalistę. Sam ostatnio byłem na taki testach z psychologiem w Szczecinie, dokładnie tu http://pramed.pl/klienci-indywidualni/psychotesty/ . Robiłem je ponieważ jestem ochroniarzem i muszę co 2-3 lata odnawiać swoj***adania.

Gość gość
bohema :)

Gość gość84
Nie ma to jak prosty schemat. A co jak ktoś ma dobrą pracę, jakieś tam związki na koncie, ale nie ma prawa jazdy? Albo ma auto, ale nie ma pracy? To całe wasze szufladkowanie możecie sobie o kant d**y rozbić. Tak samo można by "charakteryzować" każdego, kobiety również. Dla przykładu: Dziewczyna ma 27 lat, więcej niż 10 facetów w łóżku i pracuje w call center za 1500 ? Albo w biedronce na kasie? Aaaa to z pewnością puszczalska kretynka...

Gość gość
Ja tam mam stałą pracę a prawka i dziewczyny nie mam bo nie potrzebuję. W większych miastach samochód nie jest tak opłacalny jak na wsi chyba, że do wyrywania miejskich dziewczyn i bzykania się z nimi w samochodzie jak do domu daleko. Dziewczyny są tak puszczalskie, że nie trzeba dziś z nimi chodzić by dały szpary i to bez wyjątku. a samochód ? jest kolej, autobusy, tramwaje, samoloty, zawsze można wziąć rower i przy okazji poprawić swoją kondycję i trochę schudnąć.

Gość gość
Te obecne przepisy wydają się nie do przeskoczenia. Na szczęście, co sprytniejsi wiedzą już, że drukarnie typu szybkieprawojazdy.pl są naprawdę pomocne w takich sytuacjach ;) A taki dokument jest całkowicie legalny w posiadaniu.

Gość gość
wez ty lewy c***u przestan sie reklamowac z tymi lewymi stronami na lewe prawko pod kazdym watkiem szukajac jeleni, bo cie wsadza.