Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 234

Mam zepsute zęby. Ile kosztują implanty?

Polecane posty

Gość załamana 234

Witam, mam pytanie, chciałabym się dowiedzieć, ile kosztują implanty tytanowe i mosty? Mam bardzo zepsute wszystkie zęby. Chcę mieć piękny uśmiech i jestem w stanie znieść każdy ból, aby tylko mieć ładne zęby. Dziękuję pozdrawiam

Gość gość
Jeden implant to koszt 10 tys. Jak byś chciała np korony to z 70 do 100tys na całą jamę ustna...

Gość gość
implanty staja sie b powszechne, i tanieja, teraz czesto widuje oferty za 2000, nawet 1500, a gdzies w szczecinie reklamuja 1600 juz ze sruba i koronka.. dla mnie to nadal ogromny koszt, na górze nie mam dwójki i tak chodze juz ponad rok, oraz obu czwórek, wkurza mnie jak dentyscie zdzieraja za to, bo realny koszt zakupu imlantu to jak ktos wyliczył 600 zł, a cała reszta to ich zysk, a biora czesto z 3-4 tysiace nawet tłumaczac, ze to niewiadomo jaka filizofia

Gość gość
jeśli będzie konieczny zabieg podnoszenia dna zatoki czyli rekonstrukcji kości ( która zanika po wyrwaniu zęba, niestety ) to koszt będzie większy, miałam taki zabieg przed wstawieniem implantu

Gość gość
W każdym gabinecie ceny wyglądają roznie. Ja zakładałam sobie implanty w www.codziennastomatologia.pl i cenowo wyszlo mi to całkiem dobrze, a tez nie mialam pozniej żadnych komplikacji.