Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezapelacyjnie jest to najlepsza pozycja w seksie.

Polecane posty

Gość gość
No owszem ta pozycja daje przyjemność zarówno kobiecie jaki facetowi. Ja lubię podobną pozycję z tym że leżę sobie na brzuszku ze zwartymi nogami. A mój partner siedzi na moich podudziach poruszając się rytmicznie raz szybciej raz wolniej. A kiedy dochodzi kładzie się na mnie i finiszuje mi w środku. Uwielbiam tą pozycję i jak czuję w sobie to ciepełko.

Gość gość
Wolę na pieska bo lubię patrzeć jak pośladki się ruszają są takie mięciutkie i kochane, a przy okazji trochę jej poklepać przy bzykaniu.

Gość gość
Nie ukrywając też lubię jak moje pośladki wibrują czy to klaskanie kiedy mój partner mocno naciera. Lubię tez dosiadać mojego faceta i galopować sobie tak długo aż dostanę orgazmu. Mój partner ma bardzo obfity wytrysk mimo iż ma ponad 40 lat. Po prostu uwielbiam sex.

Gość
heh przestańcie rozochocać bo aktualnie nie mam żadnego faceta pod ręką...;):)

Gość gość
Dajcie spokój z analem i nietrzymaniem kału.

Gość gość
A ileż to roboty poszukać faceta?? Na sex każdy poleci jeśli tak pragniesz seksu.

Gość gość
Do pań które dają sobie to robić http://www.mp.pl/gastrologia/wytyczne/show.html?id=88115 Seks to nie włożyć- wyjąć i patrzenie na c***a w tylku ale namietność, patrzenie sobie w oczy z kochaną osobą, pocałunki w najmniej spodziewane miejsca i mocne objęcia. Ale co gówniarz o tym może wiedzieć. On uwielbia zwykłe ******ie.

Gość
kotku jakbym chciała to mogłabym spokojnie co 2 dzień mieć innego.:D choćby na imprezie przedwczoraj,ale po co? zmyłam się ...:D nie chce już tego.:P Chce miłości.:)

Gość gość
polujesz na prawika ?

Gość gość
Zgadzam się z tobą w 100% Gościu z 17:01!! Lubię sex ale cóż by on znaczył bez odrobiny namiętności czułości i ciepła.

Gość gość
eee tam standardowa i nudna pozycja jesteście strasznie ograniczeni skoro nie znacie innych

Gość gość
16:32 nie boli cie to? Bo mnie tak.

Gość gość
I bardzo dobrze że w związku szukasz uczuć a nie tylko dobrego seksu. W mojej młodości narobiłam dużo głupstw, ale doszłam do wniosku że takie życie jakie prowadziłam kiedyś. Nic dobrego mi nie przyniesie. Więc zmieniłam się o 180stopni.

Gość gość
Co tam autorze kolejny roczek życia z analem? Zero pojęcia o czulości, namiętności i miłości. Aby ******ie było, mechaniczne i w g****o. Gratuacje, powodzenia.

Gość gość
Gościu z 17:15 A kto powiedział że nie znamy??!! Każda kobieta zna i praktykuje wiele pozycji, ale też każda ma swoją ulubioną która sprawia im najwięcej przyjemności i zadowolenia.

Gość
gość dziś I bardzo dobrze że w związku szukasz uczuć a nie tylko dobrego seksu. W mojej młodości narobiłam dużo głupstw, ale doszłam do wniosku że takie życie jakie prowadziłam kiedyś. Nic dobrego mi nie przyniesie. Więc zmieniłam się o 180stopni. x miałam to samo...wszystko przewartościowałam. Nieraz były momenty zawahania, żeby wrócić do dawnego życia, ale nie chce...;)

Gość
gość dziś \ x a to do mnie? :D jeśli tak to odpowiem-NIE ;) :D

Gość gość
ja ostatnio preferuje pozycję na boku rż/ne moim sterczącym ch/ujem głęboko i energicznie, ale zarazem delikatnie.

Gość gość
Autor daje radę tylko w o***t na boku to mu miękki mały wacek już nie pozwoli.

Gość gość
Teraz jestem z Przyjacielem. Z Przyjacielem któremu kiedyś dokuczałam mimo iż był On dla mnie jedyną życzliwą i szczerą mi osobą. Facetów miałam wielu ale wszyscy potrzebowali tylko seksu. Zawsze marzyłam o seksie i uczuciach i namiętności. Związałam się z Przyjacielem dlatego że zrozumiałam ile wycierpiał z mojej winy. A mimo to nie załamał się i był zawsze bratnią duszą dla mnie. Jeśli chodzi o sex jest wspaniały Daje mi 100% zadowolenia czułości i ciepła., właśnie takiego seksu jakiego oczekiwałam.

Gość gość
Przemo przebudził się czując w spodniach swój odwieczny problem, czyli sterczącego penisa... Tak naprawdę jednak wcale nie uważał tego za problem, bo ułatwiało mu to tylko dostarczenie sobie porannej dawki przyjemności. Znów przyśniło mu się, że dotknął kobiecego pośladka... X mam pisać dalej ?? :D

Gość gość
Ułożył się na brzuchu i zaczął ocierać się penisem o łóżko. Jego oddech przyspieszał z każdą chwilą. Po paru minutach sapał już głośno, liżąc prześcieradło i ściskając dłońmi brzegi łóżka. W końcu – po męczącej porannej zabawie z tapczanem – osiągnął orgazm, po raz kolejny obficie zalewając spodenki od piżamy spermą x kontynuować tą opowieść ?? :D:D:D

Gość gość
Znowu jakiś Idiota pokazał się na tym temacie.

Gość gość
Koło godziny szesnastej Przemo wyszedł ze swego pokoju i zakradł się do sypialni swojej siostry. Dziewczyna wciąż urzędowała na dole, nucąc cicho jakieś melodie. Właśnie to nucenie tak podnieciło Arnolda, że zaczął go męczyć kolejny wzwód. Wślizgnął się cicho do pomieszczenia i rozejrzał się w poszukiwaniu bielizny siostrzyczki. Nie musiał długo szukać – na podłodze leżały jej brudne majtki.

Gość gość
Schwycił je szybko i przyłożył do swej rozpalonej twarzy. Wciągnął głęboko powietrze i pomasował się po kroczu. Zachłannie i namiętnie miętosił w dłoni majteczki siostry.

Gość gość
Włożył rękę w swoje spodnie i naciskał mocno na członka. Po chwili opuścił majtki w dół i podszedł do szafy. Uchylił lekko drzwiczki i w powstałej szczelinie umieścił swego penisa. Wylizując całe majteczki swej siostrzyczki, począł gwałtownie kopulować z szafą.

Gość gość
Gościu z 17:41 i 17:42 Spadaj nie chcemy tu takich idiotów.

Gość gość
Przycisnął mocno drzwi do swego fiuta i poczuł, że zaraz spuści się do środka. Nagle jednak usłyszał, iż jego siostra wchodzi po schodach. Wyjął więc członka z szafy, wstał i wciąż pieszcząc majtki siostry zaczaił się koło drzwi. W końcu dziewczyna znalazła się na samej górze, zrobiła parę kroków, z których każdy był coraz głośniejszy, po czym weszła do swojego pokoju. Zobaczyła Przemka z fiutem w dłoni i zamarła bez ruchu. Przemek popatrzył na nią i uśmiechnął się szyderczo :D Dziewczyna zrobiła krok w tył i rozchyliła lekko usta, dysząc głośno ze strachu. Chłopak natomiast postąpił na przód, w stronę siostry Nie uciekniesz… – rzucił z wyższością.