Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez macie konta na portalach randkowych od wielu lat i

Polecane posty

Gość gość

nadal nie mozecie nikogo znalezc albo nawet poznac? czy to oznacza ze jest sie bezwartosciowym odpadem matrymonialnym ??

ja mam konto na badoo od dawien dawna. Służy mi ono głownie do pogadania z ludźmi ot tak.Aczkolwiek ostatnio zagadał do mnie całkiem przyzwoity chłopak i podejrzewam,że w niedalekiej przyszłości skuszę się na kawę (;

Gość gość
Mam fejka do oglądania lasek i nabijanie się z ich absurdalnych wymagań co do "wymarzonego partnera" :D Wcale mnie nie dziwi, że w realnym życiu są samotne ;)

Gość gość
ale czy jestem nic nie warta skoro nie moge znalezc?? mam juz przez 6 lat i nic a duzo osob pisze ze znalazlo na portalach...

Gość gość
oczywisscie, ze nie. wszystko w swoim czasie.

Gość gość
tzn kiedy? mam 27 lat juz :(

Gość gość
Kobiety mają wymagania z kosmosu. Najatrakcyjniejsze kobiety na portalach( oczywiście tylko na zdjęciach są tak atrakcyjne, a w realu jest o 40% gorzej), przerzucają profile i nigdy nie znajdą nikogo kto spełniałby ich kosmiczne wymagania, czasem kretynki napiszą do kogoś bo ma fejkowe zdjęcie modela. Przeciętne kobiety mają wymagania znacznie ponad swój własny poziom atrakcyjności. Na tych portalach normalny facet nie ma czego szukać. Tam kobiety z oszukanym zdjęciem uaktywniają swoje wymagania z kosmosu i czekają na nieśmiertelnego boga, ideała z wyglądu z kupą pieniędzy.