Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

uwielbiam wchodzić na kafe

Polecane posty

Gość gość
nie długo na prawdę i to coś bez matury królową.już noxa jest bardziej inteligentna

Gość gość
najlepsze jest to że kilka dni temu obrażała i narzekała na własne dzieci a jak widać zamiast je wychowywać woli przesiadywać w necie ktoś na jakimś temacie napisał że zna jej dane i zawiadomi mops oby dotrzymał słowa

Ja jestem Barłosiem, Piwoszem, Pijakiem, Cynikiem, Prawikiem, tak tak co jeszcze powiecie przygłupy jebane? :D🖐️ Btw Ewelinko, bawiłam się na domówce całą noc pudrując sobie na biało nosek, więc jest gites :D

Gość gość
to siedź dalej na necie idiotko bez własnego życia zamiast zająć się dziećmi wtedy na pewno lepiej się dogadacie ! skoro chwilowa popularność na forum jest ważniejsza to proszę bardzo ale dzieci nie wybaczą ci tego przez całe życie, a kafe za rok, dwa zapomni że taka osoba jak tu tu w ogóle była

osądzacie mnie tylko... ale nie macie pojęcia że życie z nimi to momentami koszmar! córka ma problem z wagą kiedy jej zabraniam dokładki badź zabiorę jej coś co ona sb sama weźmie do jedzenia robi mi awanturę, wpada w furię są momenty że jest skłonna zabić o kromkę chleba tak kocha chleb ale wy nie macie pojęcia jakie piekło mam z nimi, najlepiej powiedzieć HIM to dziffka i nie dba o swoje dzieci... jakbym nie dbała to by chodziły brudne,głodne, nie zabierałabym je na basen,zumbe itp...

właśnie zrozum że nie zamierzam bawić się z dziećmi! ja bawilam się sama ew z bratem matka nigdy się ze mną nie bawiła ani ojciec i ja też nie zamierzam, chyba że mam na to OCHOTĘ !!!

Gość gość
noxelia była popularna, teraz mniej bo rzadko tu w ogóle wchodzi (może zmądrzała) ale co to była za popularność skoro ludzie stąd próbowali zniszczyć jej realne życie ? ale ona chociaż jest młoda i bezdzietna a ty idiotko narażasz własne dzieci, powinni ci je odebrać poza tym nie jesteś ciekawa jako osoba i szybko się skończysz

No jasne,nie chce mi sie pisac po polsku. Te Twoje analizy tekstu pod wzgledem gramatycznym i ortograficznym robie ciagle w jezyku angielskim. :)

Gość gość
Małpa co zrobiłaś szlorze him,że ucieka z tematu jak tylko zaczynasz pisać ?

Gość gość
To wchodź zawsze mnie też ta wiecznie niedorżnięta kobyła z wątłym iq irytuje

Gość gość
Miało być wchodź zawsze na jej tematy :D

Gość gość
Muzyk ciągnij draża do garaża, to temat o szlorze nie o tobie , no chyba ,że od frapowania mózg ci się ulenił

Ej człowieku, seks możesz uprawiać jeszcze z wieloma innymi pannami, nie trzeba od razu orientacji zmieniać, no ale jak się jest impotentem to cóż, chłop chłopa bardziej zrozumie w tych sprawach :D🖐️