Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moja matka tak sie zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Od razu napisze, ze swieta to ona nie jest, miala nie jednego faceta. A ja ostatnio mam teraz dylemat bo nie wiem ktorego faceta wybrać z dwóch i jak jej o tym opowiadzialam bo chcialam siejej poradzic to zaczela sie drzec na mnie i wyzywac, ze dlaczego jade do jednego faceta i rozmawiam o drugim i kto to widzial. A sama robila w zyciu gorsze rzeczy np zdradzala mojego ojca przez x lat Ma prawo mnie krytykowac?

Gość gość
uważa , pewnie żebyś nie szła jej śladami :p

Gość gość
Chyba nie bo ona np w zdradzaniu mojego ojca nie widziała nic zlego :O wiec watpie zeby o to chodzilo... A i jestem dorosła, mam 25 lat. A ona mnie zwyzywała , ze jestem "tepą pałą" bo tak postepuje. Samo mowienie o tym drugim facecie jak byłam u pierwszego ja zdenerowowało, zdziwila mnie jej reakcja

Gość gość
Jakie prawo masz oceniać matkę, osobę starszą od ciebie i sprawującą nad toba opieke. Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie, a matke należy szanować i słuchać! Jeśli matka źle postępowała, to tobie też wolno? Jesteś DEBILNA i wyladujesz w rynsztoku! Jeszcze nic nie osiągnęłaś, a już oceniasz. Zacznij oceniać od siebie. Nie lubie cię i koniec.

Gość gość
hahah no rozbawiłaś mnie :) Jak pisałam mam 25 lat i matka może jest starsza, ale nie sprawuje już nade mną opieki , w rynsztoku też nie skonczyłam, cos jeszcze ? :)

Gość gość
Tak, jeszcze coś. Nie szanujesz matki, więc jesteś nic nie warta. Po prostu szmata i jak bedziesz zyć? Jak wychowasz dzieci? Do d**y im wejdziesz, a i tak będziesz nikim, bo człowiek musi mieć autorytety, rodzinę, korzenie. Ty nie masz nic i jesteś nikim. To moje zdanie i moje doświadczenie. Opamietaj się, bo bedziesz brnąć w tą nicość. Masz 25 lat, czyli najgłupszy wiek, smarkactwo do potęgi i tyleeee

Gość gość
18:24- A odrobiłas juz lekcje na jutro? Bo widac problemy 25 latek sa Ci obce