Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży z byłym a niedługo wychodzę za mąż

Polecane posty

Gość gość

to on był moim pierwszym,pamiętam ten dzień dokładnie to było w lipcu dobre parę lat temu. rozstaliśmy się bo nam się nie układało on wyjechał za granicę ja skończyłam liceum. Potem widywaliśmy się czasem,ale poznałam mojego narzeczonego jesteśmy już razem 4 lata ślub w listopadzie,lecz stało się :( na początku września spotkałam go w galerii wrócił z pracy zza granicy kawa,potem kolacja świece i się stało. Żałuję ale czasu nie cofne. Poczułam się zle zrobiłam test a tam dwie kreski no załamałam się i to z byłym nie kocham go czuje sie strasznie. Jestem pewna ze to nie z narzeczonym. co ja mam teraz robić ? zerwac slub ? przyznac ze meza czy jak ?

Gość gość
Oczywiscie ze zerwac i powiedziec dlaczego lafiryndo!

Gość gość
Jedyne wyjście, usunąć

Gość gość
Cholera nie ma bata ja przy kazdym dziecku robie testy na ojcostwo.

Gość gość
Powiedz prawdę i cierp za głupotę się płaci

Gość gość
Twój narzeczony ma szczęście, że cię jeszcze nie poślubił. Musisz obojgu o tym opowiedzieć.

Gość gość
A to baaardzo ładnie z twojej strony, los ci odpłaci

Gość gość
Ten nowy nic nie skapuje jak mu nie powiesz. Będziecie razem wychowywać dziecko i będzie git. Nie jest to żaden problem.

Możesz się nie przyznać ale los lubi płatać figle i w przyszłości Twoje dziecko będzie potrzebowało transfuzji krwi lub przeszczep narządu i wtedy się okażą wyniki, że mąż nie jest dzieckiem i wtedy będzie zgrzyt.. Leciało to w "ukryta prawda". Czemu to zrobiłaś? Jesteś patologią?

Gość gość
10% mężczyzn wychowuje nie swoje dzieci. Kukułka im podrzucila :D

Gość gość
teraz wiesz dlaczego bóg zakazał sexu przedmałżeńskiego to jet jeden powód drogi powód to telegonia 3 powód to sex bez miłość niszczy

Gość gość
Ten nowy nic nie skapuje jak mu nie powiesz. Będziecie razem wychowywać dziecko i będzie git. Nie jest to żaden problem.

Gość gość
Tylko musicie zamieszkać w wysokim mieszkaniu. Bo wszystkie żyrandole ci rogami potłucze. I to nie jest śmieszne - bo czasami rogacz potrafi wziąć .urwe na rogi. I jest tragedia rodzinna - w sam raz do TVNu.

Gość gość
Nie zal mi ciebie a twojego narzeczonego bo chyba nie zasłużył sobie na taka puszczalska narzeczona.

Gość gość
Prowo 90% . Jak nie to niech cie narzeczony w d***kopnie .

Gość gość
Dziewczyno masz kłopot NAPRAWDĘ BŁĘDY: 1 Po co się z nim spotkała jak miałaś słabość do niego Wiedząc że masz ślub 2 Czemu przystało na seks bez zabezpieczenia 3 TEGO NIE POPEŁNIJ !!! Nie możesz tego ukryć przed przyszłym mężem BO od strony PRAWNEJ małżeństwo jest nieważne, oraz jak to by wszystko wyszło po ślubie to WERSJE : a) polubownego każe Ci odejść z niczym b) udowodni Twoje oszustwo i zarząda odszkodowania A tu na pewno przegrasz

Gość gość
Nie mam pojęcia. Kolacja było wino i tak nas poniosło. Stało się cóż nie cofne czasu. Byłego nie kocham lecz sama nie wiem jak to wyszło. Wiem brzmi głupio. Jedyne co widzę to albo przyznać ze męża i zakończyć rozdział z byłym zmienić otoczenie itp albo odejść od niego zrywajac zaręczyny ale i tak się dowie. Wiem teraz co zrobię to spotkam się z byłym zobaczymy powiem mu.

Gość gość
Musisz powiedzieć obu To cię nie minie

Gość gość
Dobrze ze to twój kochas to nie murzyn nie no nwm zależy jaka jesteś mi ciężko bliskiej osobie byli by kłamać no ale jak chcesz jak jest facet a nie pupa to ci zaje.bie albo rzuci xd dla mnie to jak nie bd mówić to prawdopodobnie się umknie jak nie to z tv zerwie i stanie się to jak byś piwiedziala

Gość gość
Nic nie mow nikomu i zyj dalej. Co druga kobieta zdradza i co z tego? Kto powiedzial, ze kobieta ma byc przywiazana tylko do jednego mezczyzny? Serio - nie przejmuj sie tym!