Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak odroznic depresje od samotnosci?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu jestem samotna: w czerwcu zostawil mnie facet - nie umiem przekonac sie do zadnego innego, w sierpniu zakonczyla sie moja przyjazn - niewazny jest powod, nie ma powrotu. Od tej chwili czulam sie tragicznie, rozmawialam z kazdym, na co dzien staralam sie byc weola i pelna zycia, jak zawsze bylam, ale po powrocie do domu (mieszkam sama) czulam, ze nic nie ma sensu. Potrafilam przeplakac caly dzien, cale weekendy nie wychodzic z lozka, podczas gdy zawsze bylam osoba aktywna. Teraz czuje, ze nie ma sensu wychodzic gdziekolwiek, poznac kogokolwiek i nawet nie walcze z tym. Czuje non stop okropna pustke, nie cieszy mnie nowa, dobra praca, zadne wyjscia na imprezy, zakupy, sport, wyjazdy - wszystko wydaje sie byc zapelniaczem czasu. Ciagle plakalabym, rzadko sie usmiecham. I tu moje pytanie: boje sie, ze dzieje sie ze mna cos zlego, nie chce poglebiac sie w ten stan, a z drugiej strony jestem pewna, ze nic nie zmieni sie mimo moich prob. Czy to moga byc objawy jakies choroby? Czy to normale przy poczuciu samotnosci? Prosze o podzielenie sie radami, chetnie kazda z nich przeczytam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować