Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bożżż polacy pierwszy raz z życiu wygrali mecz , słuchac tego nie mogę

Polecane posty

Tylko takiej kadry narodowej Polska juz nie będzie miała jak w tamtych latach i bardzo szkoda :( Mundial w Barcelonie sama ogladałam oczywiscie wszystkie mecze Polaków, nie było tak jak teraz że tylko garstka ludzi oglada mecz tylko wtedy na ulicach w ogóle ludzi nie było bo wszyscy kibicowali za naszych Orłów

To byly czasy:D Jako mlody chlopak nie oposcilem zadnego meczu, myslalem ze juz nie ma nadzieji dla Polski, ale nie, nikt sie nie spodziewal ze rozwala Peru 5:1. Ech wtedy to sie gralo, wszyscy byli Bonkami albo Lato:P

Gość gość
to nie słuchaj i się nie unoś tak...jak mnie nie interesuje np ręczna, tenis czy skoki to nawet jak mamy sukcesy, mało mnie to obchodzi, ale niech kibice maja swoją radość

Gość gość
wczoraj oglądałam w wielkim napięciu jak nigdy,stawka była duża co za mecz!chłopaki-zuchy,dali nam tyle radości,łzy ,wzruszenie cieszmy się,radujmy się, to była walka ,bądźmy dla nich serdeczni dlaczego tyle ironii? wstydzcie się

ja nie potepiam Polaków teraz , tylko udowodnilam załozycielowi topiku ze Polacy nie pierwszy raz wygrala mecz Udowadniam że Polska byla dobra reprezentacją, tylko przez ostatnie 20 lat bylo źle