Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Kurwa ale ja jestem z***biście ładny

Polecane posty

W polsce jest wlasnie tak jak w uk tylko ze na odwrot. Tam sie na mnie patrza laski a tutaj faceci :/ w koncu polska to naczelny klan gejow i pedalow

Jak jesteś mega przystojny to wszedzie sie będą na ciebie patrzec. Laski dlatego bo sie podobasz a kolesie dlatego ze zazdroszczą lub chcą podpatrzec i wziąsc przyklad.

Niestety w polsce zauwazylem ze jak jestes przystojny i dobrze ubrany a nie idziesz z paroma pieknksciami to cie beda gnebic. Nie dla mnie zycie w tym kraju. W jukej owszem patrza sie na mnie i faceci, ale to bardziej jako zainteresowanie moja osoba widze, a nie ze ide do sklepi na osiedlu w sluchaekach za 1200

Tak mam stulejke. Najfgorsze to jak sie na ciebie patrza co sa z facetami xD byla raz taka, super zgrabna blondi o idealnie zgrabnych nogach w szarych obcislych jeansach... W CEX. Chyba jak na mnie patrzyla to myslala ze z tym facetem jest za kare co szla za reke rotfl

To coś z tobą nie tak w takim razie. Tu nie ma większego znaczenia gdzie mieszkasz tylko jakie jest twoje myślenie. Ja nie mieszkam w Polsce, tutaj gdzie mieszkam jest mnóstwo przystonych modnie ubranych gości, to normalne, że kazdy maxymalnie o siebie dba choć i tak się wyróżniam, bo nie będe ukrywał udałem się Bogu doskonale i ludzie zwracają na mnie uwagem, ale jak byłem w polandi.. o k***a tam to dopiero karki sobie łamią, najbardziej to widać na prowincjach i mniejszych miastach bo warszawa, poznań czy trójmiasto to już jest troszke inaczej, ludzie bardziej o siebie dbają.

Gość gość
W Polsce każdy gapi się na każdego i to niekoniecznie dlatego że jesteś przystojny. Oceniają po ubiorze, dodatkach, czy drogie, jakiej marki. Taki kraj. W USA możesz wyjść w upał w kożuchu i nikt nie zwróci na ciebie uwagi.

Niedawno wszedłem na fb i przez przypadek doszedłem do konta jednej klientki u któej pracowałem. Przewinołem szybko jej tablice jednym ruchem kółka myszki i miałem wychodzić a tu patrze moja fotka :) i opis "najładniejszy monter w kraju dziś montował coś tam bla bla" To wszystko jest miłe i sprawia że człowiek czuje sie lepiej :)