Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana1992

Oddać dziecko i co dalej...

Polecane posty

Gość Załamana1992

Jestem w 8miesiacu ciąży i z różnych względów będę musiała oddać dziecko do adopcji tylko co dalej jak to wygląda po...

Gość gość
Nie oddawaj będziesz żałować

Gość gość
Chcesz je oddac? Kurcze to musi byc strasznie ciezko.

Gość Załamana1992
Wiem o tym ale niemam wyjścia...

Gość gość
Normalnie,po porodzie podpisujesz papiery w których zrzekasz się praw do dziecka i zostawiasz w szpitalu, albo możesz sama znalezdz osobę która chciałaby zaadoptować twoje dziecko tzw. Adopcja ze wskazaniem

Gość gość
Oddać? A ja tak marze o dziecku, wszystko bym dala by je mieć

Gość gość
Masz wyjscie. Zacisnac zeby i kochac wlasne dziecko. Bede sie za Ciebie modlic aby Ci sie ulozylo.

Gość gość
Dlaczego chcesz oddac?

Gość Załamana1992
mam już dwoje dzieci jedno chore kocham ****ardzo...ale niestety na trzecie mnie nie stać

Gość gość
Przykro mi, jakakolwiek decyzje podejmiesz trzymam kciuki za ciebie żeby była ona właściwa, na pewno jest ci bardzo ciężko

Gość gość
Tylko nie zwlekaj z formalnościami dla dobra dziecka,bo szybko znajdzie kochających rodziców i nie będzie musiało iść do domu małego dziecka.

Gość gość
Ja ciebie bardzo dobrze rozumiem, bo kilka lat temu również musiałam to zrobić. Ja byłam wtedy w strasznej sytuacji i nie mogłam mieć dziecka. Dlatego znalazłam ośrodek adopcyjny i pani dyrektor, po kilku dniach, wybrała małżeństwo. Również wybrała dla mnie szpital i po urodzeniu, dziecko zostawiło w szpitalu. A po 6 tygodniach pojechałam do sądu, żeby podpisać dokumenty. Powiem tobie, że to była najtrudniejsza decyzja, jaką musiałam podjąć w życiu. Przez kilka miesięcy nie mogłam dojść do siebie z wyrzutami sumienia. I do dzisiejszego dnia prawie codziennie myślę o małym. Ale przez panią dyrektor wiem, że trafił on do młodego małżeństwa, które nie może mieć własnych dzieci, więc na adopcję czekali już kilka lat. Rodzina jest zamożna, a mały jest dla nich prawdziwym cudem. Więc z racji tego wiem, że w gruncie rzeczy była to dobra decyzja. Bo mały jest przez całą rodzinę bardzo kochany, a ja niestety nie potrafiła bym go tak kochać i dzięki mnie inni ludzie są szczęśliwi.

Gość Korename
Poszukuję kobiet, które zmagały się z decyzją o oddaniu dziecka. Wiem, że powrót do tych wydarzeń może być bolesny, ale bardzo chciałabym poznać osobiste historie. Może wspólnie uda nam się opisać ten problem. Bardzo proszę o kontakt: korename@gmail.com Renata Kołton