Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaGimna

Jak uzyskać chęć do życia?

Polecane posty

Gość ZmartwionaGimna

Witajcie. Może powiecie,że to durne zażalenia typowej gimbuski, ale proszę was o poważne przeczytanie mojej wypowiedzi. Mam 15 lat. Nie mam żadnej przyjaciółki. W szkole jestem albo niewidoczna, albo spotyka mnie los typowego obiektu kpin, ponieważ nigdy nie miałam chłopaka, nie palę, nie piję i jestem kiepska z WF-u. Bardzo marzę o przyjaźni, lub chociaż by z kimś zamienić słowo. Mojej mamy całymi dniami nie ma w domu ( pracuje tylko na popołudnia) i widzę ją tylko rano jak wstaję do szkoły i jak idę spać. Mojego ojca nie obchodzą moje problemy, uważa ,że to mój problem i ,że ze mną jest coś nie tak skoro nie mam nikogo. Dodam, że mam pełno kompleksów... Chciałabym być bardziej zaradna ( często wszystkiego zapominam, potykam się itd.) lubiana i spełniać swoje marzenia. Niestety, przez to wszystko tracę chęć do życia... Całe dnie płaczę, w szkole siedzę w kącie starając udawać zadowoloną z życia... Znacie jakiś sposób by polepszyć sobie humor? Gdzie znaleźć młodzież w moim wieku do gadania? ( oprócz szkoły i internetu) Co zrobić by nie myśleć o mojej sytuacji?

Gość ZmartwionaGimna
Wrocilam pozno w nocy po imprezie, wsciekla mama czekala na mnie by powiedziec mi ze jutro bede zalowac tego. No to na luzie poszlam troche pospac, wchodze do salony a tam mama czeka, myslalam ze moze juz zapomniala ale nic, no i wszystko bylo juz przygotowane, kanapa rozlozona, na ziemi na reczniku uwidzialam termometr, jakas masc, wezyk i jakis pojemnik, do tego tzw gruszka, potem mama przyniosla duze tabletki, balam sie co chce mi zrobic, nagle zadzwonil dzwonek i mama wyszla z tymi czopkami ok 5 ich bylo, wiekszych troche niz palec kazdy, no i w drzwach byl DArek, chlopak ktory mi sie podobal, powiedzialam mu zeby wpadl kiedys, pomyslalam ' no to sobie wybral moment' mama na mnie spojrzala i zaprosila DArka do srodka, powiedziala mu cos czego niedoslyszalam a on przytaknal, dala mu do reki te tabletki i pudeleczko z ziemi, spojrzeli na mnie i darus usiadl i powiedzial zebym sie polozyla na brzuchu ( na sobie mialam tylko dluga koszulke meska, spalam bez bielizny ) wstydzilam sie amama chwycila mnie i przelozyla przez kolana Darka, ten odslonil mi koszule i po kolei wkladal czopki, szarpalam sie.. Bo ostatnio czulam miedzy nami chemia, a wtedy plonelam ze wstydu ! Czulam jak nieznosnie czopek sie przesuwa w jelicie, poszly kolejne do srodka a za kazdym razem czulam za nimi palca ktory wiercil sie w mojej dziurce, juz wiedzialam jak mama chciala mnie ukarac. Po chwili polozyli mnie na plecach i kazali podciagnac nogi, wiedzialam jak bede niegrzeczna to bedzie gorzej, wiec z cierpiwoscia znosilam kare, wtedy mama chwycila termometr i wlozyla mi to w pochwe, podniecilo mnie to troche. Ale nadal czulam bol po nabojach w dziurce :c przypomnialo mi sie jak w dziecinstwie wsadzala mi termometr w pochwe i o***t podczas goraczki, najpierw mierzyla w mojej kobiecosci, potem wchodzila w mniejsza dziurke. Dalej tez sie dzialo, ale chyba juz nie bede mowic.. Choc to anonimowe troche sie wstydze

Gość ZmartwionaGimna
To wyżej to podszyw, zresztą widzicie. Proszę o poważne odpowiedzi!